Asociaţia Şansa ta – o mână de ajutor pentru familiile sărace

După exemplul dat de Marian, cu o pastilă de voluntariat în fiecare zi, mai multă lume s-a arătat interesată de diverse acţiuni în care s-ar putea implica.

Printre ele, am vrut să le evidenţiez şi pe cele ale Asociaţiei Şansa ta, un ONG care doreşte să ajute copiii şi tinerii din familiile nevoiaşe sau din orfelinate, ori pe cei talentaţi şi cu vocaţii, dar care nu au posibilităţi financiare să urmeze anumite cursuri de pregătire.

Cu toţii ştim familii sărace, cazuri incredibil de triste şi nu ştim la cine să apelăm prima dată pentru o mână de ajutor. Asociaţia, pe lângă faptul că sprijină prin tot felul de donaţii aceste persoane, le este alături şi cu forţă de muncă din partea voluntarilor şi, întotdeauna, cu o vorbă frumoasă.

În prezent, voluntarii construiesc o căsuţă pentru o familie cu 11 copii, iar pe 21 iunie vor demara proiectul Cupa Şansa ta, eveniment prin care îşi propun să aducă sportul în viaţa copiilor defavorizaţi din centrele de plasament şi familiile sărace, fiind susţinuţi chiar de Gheorghe Hagi.

Totodată, în fiecare joi seară, asociaţia împarte mâncare oamenilor săraci din zona Gării de Nord, în cadrul campaniei O şansă caldă. De la începutul anului, peste 900 de persoane au fost ajutaţi cu alimente, îmbrăcăminte şi o vorbă bună.

Dacă doriţi să ajutaţi cu donaţii sau pur şi simplu cu participarea la diverse acţiuni, luaţi legătura cu voluntarii pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook Asociaţia Şansa Ta.

Suntem convinși că împreună putem să dăm o șansă la o viață mai bună copiilor care speră la ea.