Cel mai bun fier de călcat pentru omul boțit – un masaj la Casa Jad (CONCURS)

Zilele trecute am avut parte de cel mai revigorant moment din 2015, și anume un masaj special la Casa Jad. Nu a fost genul de masaj tradițional, ci dimpotrivă, unul automatizat, dar bazat pe medicina tradițională chineză. Sper că v-ați dat seama după nume că este vorba despre pietre de jad, care, habar n-am avut, dar au o groază de efecte pozitive asupra noastră, le găsiți și aici.

Fetele foarte drăguțe de la salon mi-au explicat că masajul este unul termoterapeutic și le este indicat în special celor care suferă de diverse afecțiuni la coloană sau care resimt puternic stresul cotidian, iar starea lor de sănătate este din ce în ce mai precară. Lucruri pe care încep să le cam bifez, după ore întregi de stat la calculator 🙁

Prima dată am testat patul de masaj cu pietre de jad. Ca să vă faceți o idee, sub o căptușeală de piele se ascund mai multe role de jad, care încălzite treptat cu ajutorul razelor infraroșii, efectuează o presopunctură ca la carte asupra coloanei și picioarelor tale. Vreți să fiu sinceră până la capăt? M-am simțit ca o cămașă boțită în ultimul hal, dar îndreptată perfect cu un fier de călcat. Mai multe detalii despre beneficiile acestui pat găsiți aici.

Important de precizat este faptul că mi s-a spus că dacă voi resimți anumite dureri în timpul masajului înseamnă că în acele zone există mici probleme și e bine să le investighez la medic.

Bineînțeles că dacă vreți să vă îndreptați definitiv, cum ar veni să vă apretați pe termen lung, aveți nevoie de ședințe repetate pentru a vedea rezultatele. Dar gândiți-vă că e vorba despre un masaj bazat pe presopunctură și calitățile pietrei de jad, și nu medicamente sau alte metode tradiționale.

În timpul acestui masaj de 40 de minute m-am mai răsfățat și cu o mască de față realizată exclusiv din piatră gemă de jad. Fața și ochii mei mi-au fost foarte recunoscători că le-am dat update și apoi reboot 🙂

M-am ridicat cu greu de acolo, chiar îmi pare tare rău că n-am adormit pe muzica celtică din salon, astfel încât să le fie rușine fetelor să mă trezească pe urmă.

Dar n-a fost să fie. Mai bine, pentru că apoi m-au pus să testez și aparatul pentru masaj la picioare Shiatsu, tot pe bază de pietre de jad, evident. Deși sună a clișeu, când m-am ridicat, pășeam mai ușor. Și nu, nu îmi schimbasem ghetele între timp.

Am mai testat și alte două aparate care mi-au făcut masaj la gât, umeri și spate. Abia atunci mi-am dat seama de ce crește cozonacul așa frumos, pentru că e frâmântat bine!!! A fost atât de bine, atât de special, încât fie că am sau n-am afecțiuni la spate, vreau să repet experiența, să mă simt sănătoasă până la ultima șuviță.

Există muulte multe beneficii ale masajului cu pietre de jad și le puteți încerca în acest loc zen din centrul Bucureștiului (zona Dorobanți), sunt mai multe abonamente foarte accesibile și variate, iar, din fericire, pentru cei care își permit, pot chiar să-și cumpere multe lucruri pe care le găsesc acolo, salteaua specială cu pietre de jad, aparatele de masaj, mască de față și chiar patul de masaj!

Ehe, și pentru că pentru toate există un început, organizez și primul pentru concurs pe acest blog.

Ofer 3 invitații la Casa Jad pentru a experimenta masajele terapeutice de care eu am avut parte. Singura condiție este să îmi spuneți ce vă doare și de ce vreți să încercați acest tip de masaj special pentru afecțiunea voastră, până pe 24 februarie, ora 20.00. Sunt sigură că mă veți convinge din prima, așa că am decis să aleg câștigătorii prin tragere la sorți.

Succes și să radiați de sănătate! 🙂

casa jad

Foto: Casa Jad (Str. Craciun nr. 4), zona Dorobanti