Cum ar trebui să fie aspiratorul viitorului?

Categories Idei istețe

Aspiratorul viitorului trebuie să fie atât de isteț, încât să se apuce singur de curățat pe jos când nivelul de praf depășește 3mm.

Probabil ar avea un microdisplay – cântar care ar înregistra greutatea prafului depus pe el și s-ar activa instant. Ar avea un fel de alarmă, dar una tare simpatică.

Aspiratorul viitorului ar fi mult mai silențios. De fapt, s-ar putea transforma într-un music player. În loc să auzi bârâiturile tradiționale de sâmbătă dimineața, vei putea să-ți conectezi prin bluetooth playlistul preferat. Așa împuști 2 iepuri deodată: faci încălzirea pe ritmurile preferate, iar casa – bec.

Cel mai interesant aspect al aspiratorului din viitor este că acel sac plin de praf și de mizerii s-ar evacua singur, când se umple. Va fi un fel de  … a ouat găina un ou, tu te trezești cu săculețul etanș, legat și eliminat, pe care doar îl duci la gunoi, iar apoi tot ce ai de făcut este să pui un sac nou în loc. Sau, mai simplu, ar avea un display care semnalizează că e timpul să golești recipientul său de plastic, așa cum au aparatele de cafea.

Aspiratorul viitorului ar aspira impecabil, ar împrospăta și înmiresma toate covoarele și pardoselile. Ar fi un 3 în 1, ca să nu mai dai și cu mătura și cu peria și cu mopul sau ce-o mai fi nevoie. Mai ales pentru covoarele unde există mult păr (I know, I knoow, fetele astea…).

Aspir la un aspirator inteligent, care să absoarbă chiar și praful din aer. Să aibă și odorizant, să dea înapoi prospețime și să-și asume rolul de gaura neagră a camerei, care să înghită tot ce e de nedorit în camera mea.

Sigur că va ști să umble singur prin cameră, să se descurce cu toate obstacolele și să le ocolească acolo unde e cazul. Să poată absorbi pe sub și după paturi sau dulapuri, prin toate colțurile enervante unde nu reușesc să fac curat.

În ultimă instanță, aspiratorul viitorului e atât de frumos încât nu vrei să-l ascunzi într-o cutie, prin balcon, ci să-l lași în cameră, ca obiect de decor. Să aibă un design atât de futuristic, minimalist și atractiv, încât toată lumea să mă întrebe de unde am măsuța asta chic.

Da, deci abia aștept să-l comand de pe net! Iar la livrare, un mesaj vocal să-mi spună că primul lucru pe care îl va face va fi să absoarbă energiile și gândurile negre din casa mea. He he! 🙂 Îl vreți și voi, nu?

Până atunci vă invit să aruncați un ochi pe aceste aspiratoare cu sac și să puneți mâna să faceți curat!

Comments

comentarii

Powered by Facebook Comments