Dragă Andra…

Iartă-ne!

Iartă-ne că am fost de-a dreptul nesimțiți, imbecili, ignoranți, orbi, de o prostie crasă timp de patru sezoane și n-am știut să apreciem o piele de găină. Am fost cei mai proști. Față de trup-de-libelulă-și-voce de urangutan-Mihaela-Rădulescu, tu chiar ești o zână!

Cum să vii toată siliconată, cu sticksurile alea de picioare și să faci îngerași prin făină în fața întregii țări? Sau mai poetic spus, să te rostogolești prin mălai precum pârjoalele din carne de vită? Of, of, Boromiru nostru, că mâine-poimâne te imită copiii de clasa a patra ce vor să devină talentați și aplaudați.

Te dai un model. Apăi să știi că în seara asta ți-a ieșit. Modelul de AȘA NU NICIODATĂ, chiar dacă nu mai ai făină pentru cozonaci! Mai bine înghițim în sec după Mihai Petre sau Trăistariu, oricare ar fi, tot mai bun și mai savuros e.

Nu poți jigni copii de 14 ani care nu au corpul perfect, pentru că pot rămâne cu sechele și noi știm, de la 14 ani la 15 ani fără o lună, corpul unei fete se schimbă destul de mult. Și la 45 de ani, dar aici mai depinde și de contul din bancă…

Înțeleg că există o regie, un scenariu al emisiunii, sunt multe trase de păr ca să facă vâlvă, rating, buzz etc., dar totuși, ne uităm să ne simțim bine, nu să fim dezgustați de ce vedem. Așa prefer să mă apuc de „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Sunt curioasă ce părere și-a făcut Ayan după ce a văzut emisiunea. Dar oare are voie să se uite? Nu știu, întreb și eu…

Dragă Andra, din nou, te rog, iartă-ne! Tu chiar ești prea mișto!

andra