Nu mă mai invitați la nunți!

Na, că m-am enervat! Pe lângă mișeliile care se întâmplă acum în țară, noaptea, pe hoțește, mai am o maaare supărare. Faptul că mă caute foste prietene, colege sau verișoare să mă invite la nunta lor, dar ele n-au mai dat un semn de viață de ani de zile.

Măi, oameni buni, știu, am fost prieteni/prietene, am râs, am plâns, ne-am distrat, dar de când te-ai combinat, n-ai zis O DATĂ hai cu mine în oraș să-l cunoști pe iubitul meu/ iubita mea. Hai cu noi la un concert/meci/o bere/ bla bla.

Mă chemi peste 3 ani direct la nuntă? Insiști cu cafeluțe, supe, ceaiuri, dar după nuntă nu dai nici măcar cu seen. Aflu de pe Facebook că ai copil. Apoi mai dai un semn la botez sau când te desparți.

Nu, sorry, a venit luna asta un val de invitații de nuntă peste mine și fără nicio jenă, îmi pare rău, dar nu le pot onora.

Prefer să investesc timp, bani și energie pentru cei care au rămas lângă mine când mi-a fost greu, cele care după ce s-au mutat cu iubitul n-au uitat că exist și m-au inclus în activitățile lor, în weekend-uri și vacanțe, nu doar la o bere, o dată pe an, ca să afle cu ce mă mai laud. Eu nu mă laud. Și oricum totul e scris pe Facebook.

Deci nu am ce mai povesti. Decât dacă ne vedem periodic și facem chestii împreună. Mergem la filme, la concerte, la fotbal, în excursii, la grătare, la proteste. Cu tot cu viitorul tău soț! Altfel n-am de ce să vin la o nuntă unde te cunosc doar pe tine.

A, și din iulie până în septembrie sunt în Țara lui Andrei. Deci chiar nu am cum să ajung. 🙂 Mersi de înțelegere.

P.S.: Oricum, la nunta mea știu că n-o să veniți. Că o să fiți cu nepoții prin parc. 😛