Vă rog nu o ajutați pe fata de la ASE să-l găsească pe ciufulit! Așa salvați planeta de proști!

Un nou articol legat de o posibilă poveste romantică face vâlvă pe internet. Ea, studentă anul I la ASE, a văzut pe la Romană un tip „1.85-1.90, păr ciufulit, nebărbierit și îmbrăcat în bej”, care… i-a zâmbit măăăăăăi! Exact ca-n filme, mai ceva! Să-ți dea o lăcrămioară-n colțul ochișorului, nu alta!

Piața Romană. 29 ianuarie, ora 12 și un pic. Eu traversez de la coloane, EL (aici o invit să citească postarea mea anterioară despre el și ea cu litere mari), dinspre BCR. Încep să vorbesc cu voce tare , nu știu dacă mă aude. Fix când ne intersectăm pe zebră, mă uit la el și exclam cât e de drăguț. Un pic cam tare pentru că începe să râdă. Ajung în stație la 381 cu un zâmbet bleg. Mă uit în treacăt vis-à-vis. Îl văd. E chiar el?! Se uită la mine sau mi se pare?! Începem să zâmbim amândoi gândindu-ne la situație. Ne desparte doar Bulevardul Magheru. La cât de nebună sunt… Dar nu. O colegă mă trage de mână “să nu”.

Băiatul o observă, undeva aproape de sfârșitul lumii (!!!), și se sprijină de o bordură, probabil cu speranța că o va schimba Videanu în viitorul apropiat, înainte de a fi băgat la răcoare.  Nu urcă în autobuz, zâmbește și el ca tâmpul, așteptând ca tot ea, care deja a zis în gura mare cât e de drăguuuț, să se ducă și să-l ceară de bărbat.

Lui îi trec prin față trei autobuze. Nu se urcă în niciunul, ba, mai mult, parcă încearcă și el să traverseze și se sprijină de bordură. Vine autobuzul meu și mă încearcă un sentiment ciudat. La dracu’, e un joc mult prea naiv, dar e un joc frumos. Colegele îmi fac semn că trebuie să vin. Mă urc, dar mă duc la geam și îi zâmbesc în continuare ca și cum aș vrea să îngheț momentul. Îmi face cu mâna. Îi fac cu mâna. Autobuzul pleacă.

Și aici povestea s-a terminat brusc. Fiecare-n drumul lui, normal, că dacă chiar era ca unul din ei să fie lovit în poalele capului de Cupidon, se ducea la respectiva/respectivul și îi zicea „Bună. O cafea, o măslină? Suntem în 2015 și nu mai aștept să mă căsătorească mama și tata, am eu destule aplicații și tupeu să zic măcar salut”.

Ajung la Unirii și pe drum îmi dau seama că n-o să-l mai văd niciodată pe necunoscutul care mi-a răpit privirea. Cobor din autobuz și… mă întorc. Deși știu că e stupid și că el a plecat demult probabil. Ajung la Romană și nu văd decât două stații de autobuz goale care-și amintesc de două suflete zâmbind într-o zi de iarnă.

Vă rooog, nu viralizați așa ceva! Să vă zic și de ce: mai țineți minte povestea Andreei Tomescu din Constanța care a fost la concertul Linkin Park din iunie 2012 și a fost abordată de un tip cu ochii verzi, dar ea, pentru că „în perioada respectivă nu era în firea ei a ratat ocazia” și apoi i-a părut rău? Ok, să zicem că i-ai dat cu piciorul norocului vieții tale, dar iată că interneții te-au ajutat să îl găsești pe prinț, doar că, să ne cadă ceru-n cap, nu alta, el avea gagică!!! Păi pentru asta dăm noi share și facem știri? Să dai peste un mucos cu femeie acasă care iese la agățat la concerte, cu tot cu prietenii lui alături?

Nu, mersi!

Evident că nu pot spune că povestea e trasă la indigo, dar dacă chiar e băiatul ciufulit sufletul tău pereche, vă găsiți și singuri! Dacă ai o vagă impresie că era, too late! Trebuia să faceți ceva, dacă tot a fost chimie între voi, nu să așteptați să pice pară mălăiață în gura lui nu-am-viață, de la Google putere.

Decât să ajutăm „din ăștia”, cu trofee câștigate pe net, în stații RATB, la concerte, mai bine o lăsăm pe boboacă să găsească unul cu cohones, care să se oprească în fața ei de cum o vede, nu doar să îi facă cu ochiul.

„Păpușe, n-ai niște tupeu să-mi dai și mie să răspund la statusul tău de pe Facebook?”

N-am. Hai, pa!

re

 

 

 

10 Replies to “Vă rog nu o ajutați pe fata de la ASE să-l găsească pe ciufulit! Așa salvați planeta de proști!”

  1. Tu pari o acritura care n-are pe nimeni la 30 de ani si se baga in seama aiurea. Cu ce te deranjeaza pe tine ca o sa se cunoasca doi oameni? Te-apuci sa dai lectii pe care nimeni nu le solicita doar ca sa reactionezi contra valului.

    1. Draga Lina Lina, eu n-am nimic cu fata, am cu baiatul, daca nu ti-ai dat seama. Si din cauza comportamentului lui, realizez ca baiatul asta nu merita ca social media si media sa faca valva pentru el 🙂

  2. Tu daca chiar nu ai fi vrut sa viralizezi fenomenul acesta, nu ai fi facut postare pe blog despre el. Te contrazici singura, draga. Mai bine vezi-ti de viata ta si lasa femeile sa faca ce vor.

    1. Draga Lori, eu am venit cu contraargumente pentru sustinerea acestei cauze. Adica, n-ar trebui sa mai existe opozitie in politica, sa nu arate prea bine cei de la putere? 😀

  3. Ai un punct de vedere cu care sunt total de acord. Astia care sunt indignati ca vezi doamne esti dumneata acritura sunt cretini, asa-s oamenii cretini fac tot felul de afirmatii fondate pe logica de om prost. Sincer, si fata care a scris porcaria aia de articol e de acuzat, e scris ieftin si prost doar pentru a starni atentia publicului. Si publicul e mult prea usor de atins de mizerii de genul. Conchid spunandu-ti ca mi-a facut placere sa vad o parere normala pe internet, mai ales pe un blog de gagica.

  4. Observ ca toate fetitele il privesc pe ciufulit drept o curva masculina. Bai, una nu si-a pus problema ca poate omul e intr-o relatie…

Comments are closed.