No comment

1955 – Burger-ul autentic, cel mai nou și cel mai vechi membru al familiei McDonald’s

Raluca / February 26, 2015

Astăzi am avut onoarea de a cunoaște cel mai nou sau cel mai vechi membru al familiei McDonald’s: burgerul 1955.

Nu prea știu eu ce gust avea primul burger lansat de lanțul de restaurante, adică burgerul din 1955 (dacă nu știați, în acel an Ray Kroc a inaugurat lângă Chicago primul McDonald’s din lume), însă organizatorii spun că rețeta este respectată cu sfințenie. Și îi cred, ce să mai fac…

De vineri, McDonald’s România lansează în toate restaurantele din țară 1955 – Burgerul autentic, inspirat de o rețetă originală din America anilor ‘50.

Burgerul 1955 va fi disponibil între 27 februarie – 2 aprilie 2015, iar clienții vor avea posibilitatea să retrăiască atmosfera acelor vremuri prin toate suprizele care îi așteaptă în restaurante.

1955 este, conform certificatului de naștere, un burger autentic, generos, cu o chiflă pe măsură, presărată cu semințe de susan.

Carnea suculentă de vită este condimentată fix cât e nevoie, iar gustul autentic și suprinzător se datoreză combinației unice dintre sosul puțin afumat, ceapa caramelizată și baconul proaspăt prăjit. Totul, completat cu prospețimea feliilor de roșii, a salatei iceberg. Et voilà, a ieșit ceva foarte gustos și sățios!

Eu l-am mâncat pe tot, iar reacția mea a fost „mmmmMMmmm” (fix așa, și cu litere mici și cu litere mari), deci cred că merită să-l încercați și voi!

Știți cum e, oldies but goldies, deci chiar cred că burgerul 1955 o să vă placă!

Să ne dăm check-in la Mc cu burgerul autentic, deci! 🙂

McD-0215-1955-OOH-MASTER-4x3 (1)

Please follow and like us: