Cooltură

Ride Along 2/ Un poliţist şi trei sferturi – o comedie dureros de amuzantă

Raluca / January 14, 2016

După “Un poliţist şi jumătate”, am făcut cunoştinţă cu ceva şi mai profesionist, în filmul”Un polițist și trei sferturi”. Cu toate astea, sunt sigură că va depăşi aşteptările “Doi poliţişti întregi” sau “compleţi” sau “perfecţi” sau cum o vrea să se numească. 🙂

Pentru varianta cu 3/4, ne reîntâlnim cu Ben (Kevin Hart) şi James (Ice Cube), de data asta în postura de viitori cumnaţi.

Ben nu vrea să lucreze ca agent de pază și aspiră să-i calce pe urme lui James, pe care chiar vrea să-l impresioneze, dar el nu-i dă nicio şansă. Evident, Ben încearcă din toate puterile lui logoreeice să facă faţă provocărilor şi să demonstreze că merită să fie detectiv.

Filmul e de multe ori”dureros” de comic, dat fiind faptul că săracul Ben încasează din plin, din te miri ce. Sigur, din vina lui. Adică a faptului că din 10 lucruri pe care le spune, 9 sunt imbecilităţi. Din fericire, al zecelea lucru e acea sclipire de geniu care, în acest film, de exemplu, îl ajută pe Ben să-i salveze viaţa colegului şi cumnatului său într-o călătorie neaşteptată la Miami şi să rezolve un caz foarte important.

La Miami ne bucurăm de soare, maşini tari, împuşcături, mari corupţi, mari hackeri, mai exact A.J. (Ken Jeong), cu faţa lui pătrată şi chiţăiala specifică, sau de poliţiste savuroase ca Maya (Olivia Munn).

Ben şi James formează cuplul perfect, chiar dacă îmi spuneţi că n-are cum, că doar sunt rude. Se completează reciproc prin felul lor de-a fi, primul 90% din timp aproape imbecil, al doilea mult prea calculat. O comedie care te face să te ţii de burtă de râs şi care merge ca o bere într-o vară, după muncă.

Filmul este distribuit în România din 15 ianuarie de Ro Image2000.

 

Please follow and like us:
Tweet 7k