No comment

25 de ani de sănătate pentru tine şi familia ta

Raluca / June 9, 2015

M-am născut pe 13 mai 1990. Părinţii mei sunt cercetători la Institutul de Proiecție a Plantelor Băneasa. Spre deosebire de alţi copii, eu am fost mai norocos. Am avut 4 părinţi, pe nume Nicolae Săndulescu, Constantin Stăncescu, Alexandru Alexandri și Viorel Mitran.

Deşi Revoluţia i-a lăsat pe toţi cu sufletele sfâşiate şi fără puteri, s-au luptat să se ridice şi să creeze o lumă mai bună, mai sănătoasă, unde oamenii să îşi vadă visele împlinite. Aşa am apărut eu. În numele valorilor bune, am primit cel mai sublim rol. Să ajut natura. Să-i ajut pe iubitorii de natură şi împreună să umplem pământul de lucruri bune, hrănitoare, să dăruim viaţă mai departe, iar toţi oamenii să fie sănătoşi şi prosperi.

M-am jucat cu toţi copiii în lanurile de grâu încă din primii ani de viaţă. Alergam, jucam ascunsa şi ne făceam coroniţe. Apoi am învăţat să am grijă de păsări şi animalele din curte şi le-am hrănit cu cele mai bune seminţe. De la ele am prins sănătate, iar eu am crescut şi mai mare, şi mai voinic. Peste ani, furam sărutări de la fata ce-mi plăcea în lanul cu porumb, cultivat frumos tot cu ajutorul părinţilor mei. Apoi am început să fac pâine pentru ei, să-i ajut în gospodărie, ca în final, să plec la facultate. Acum îmi iau colegii şi fugim să ne facem poze artistice în lanul cu grâu, în drum spre mare.

Vreau să vă spun că dintre copiii de generaţia mea, doar 20% au ajuns la facultate. În plus, eu, la fiecare 5 ani am câştigat premii mari pentru rezultatele obţinute. În 2011, am fost lăudat şi premiat chiar de profesorul japonez Sumitomo Corporation, care mi-a devenit apoi mentor.

Am învăţat, am muncit permanent pentru cei din jurul meu, să le fac viaţa mai bună, mai sănătoasă şi de calitate, iar pentru asta am fost recompensat. Astăzi sunt cel mai bun din ţară. Iar prin acţiunile mele, de protejare a plantelor, seminţelor sau îngrăşămintelor, am devenit un model pentru toată lumea. Dau autografe şi sunt invitat în multe oraşe din lume, să promovez valorile cu care am crescut.

Acum eu am ajuns profesor a peste 4.000 de învăţăcei care au încredere în mine şi în munca mea, adică pentru o treime din elevii de azi. Şi pentru că îmi sunt dragi, eu îi răsfăţ cu suc de struguri la fiecare început de an şcolar. În plus, în fiecare an am grijă să aduc pe masa oamenilor sute de milioane de pâini calde. Numai în ultimii 10 ani, am plantat sănătate pentru zeci de milioane de familii şi gospodării. Îmi iubesc meseria şi nu voi înceta niciodată să am grija de planeta unde m-am născut.

Dar să ştii că chiar dacă muncesc mult, stau şi pe Facebook şi vorbesc des cu prietenii mei. Uite, mă găseşti chiar aici. Am şi un site unde poţi găsi toate reuşitele mele şi poze din copilăria mea, la care mă uit în urmă şi tot nu-mi vine să cred ce frumoasă a fost. Dar ştiu că viitorul sună şi mai frumos!

Am împlinit de curând 25 de ani şi aş dori să te invit la ziua mea, să ne cunoaştem mai bine. Pentru că vreau să am grijă şi de tine şi de familia ta.

Eu sunt ALCEDO. Îmi pare tare bine de cunoştinţă!

ALCEDO-22

Please follow and like us: