Cooltură

50 Shades of Black, comedia cu care îți iei revanșa pentru 50 Shades of Grey

Raluca / January 26, 2016

Cei care au plătit bilet ca să vadă 50 Shades of Grey își pot lua, în sfârșit, revanșa. Cu un bilet la 50 Shades of Black.

Comedia parodiază marele film realizat după marea carte care a înșelat așteptările tuturor celor care sperau să li se furnice pielea în sala de cinema sau măcar să le zburde imaginația într-un hal fără de hal, pe pajiști cu floricele și capcane de căprioare.

Fiecare cadru din filmul care a avut parte de cea mai bună campanie de marketing din prima parte a anului trecut este refăcut într-o variantă bolnav de comică.

O parodie care te face să râzi tocmai pentru că, oricât de exagerate ar fi situațiile din film, tot ți se par mai naturale și mai bune decât filmul original.

E un film care merită văzut, comparat și savurat. Mai ales pentru final, unde Mr. Black încasează dublu pentru fetișurile sale, dar de data asta cu dedicație: pentru toți cei care au fost biciuți în filmele Django Unchained sau 12 ani de sclavie și, bineînțeles, pentru “fata aia albă care a umblat degeaba goală în 50 Shades of Grey”.

Distribuția filmului este salvată de Marlon Wayans și de Mike Epps.

Filmul este adus în România de RO Image 2000 și poate fi urmărit în cinematografe din 29 ianuarie.

Please follow and like us: