Bravos!, Cooltură

Academia Inventează.ro revoluționează copilăria

Raluca / June 20, 2017

Astăzi am primit un certificat de apreciere. Ceva ce n-am mai primit niciodată, deci merită să spun și de la cine e! 🙂

Cei care mi-au făcut surpriza sunt echipa Academia Inventează.ro. 

Academia inventeaza.ro este un program educațional „before & after school” de tip STEAM*, care are la bază deprinderea de noțiuni practice de Programare, Robotică, Electronică și Mecanică. Programul îmbină utilizarea tehnologiei cu joaca educativă și este complementar cunoștințelor dobândite la școală de copiii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani.

Programul este dezvoltat pe baza conceptului educaţional de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), având o abordare interdisciplinară şi aplicată.

Fiind o activitate complementară programului şcolar obligatoriu, scopul principal al Academiei inventeaza.ro este acela de a învaţa tinerii CUM să pună în aplicare, în viaţa de zi cu zi, cunoştinţele dobândite la școală.

Astfel, STEAM integrează cele cinci discipline într-o paradigmă de învăţare care corespunde cerinţelor prezente sau viitoare ale lumii reale.​

Există cursuri de robotică pentru toate vârstele, de la 7 la 17 ani.

Așa că dacă vă doriți un viitor aparte pentru copiii voștri, apelați cu încredere și entuziasm la Academia Inventează. Merită investit în dezvoltarea acestor competențe!