No comment

Am fost la MindTrap și mi-am agățat mintea în detalii. Prea bun, prea pentru isteți!

Raluca / April 5, 2015

La doar câteva zile după prima mea experiență de escape room, au urmat alte două camere buclucașe, la MindTrap, pe Dinicu Golescu, nr. 3, undeva aproape de sediul RATB.

Am intrat într-o casă foarte impunătoare și frumoasă, dar n-aș fi crezut că ea ascunde două camere atât de solicitante și chiar scary: Outbreak și VooDoo.

Eu am format echipă cu Laura, Raluca, Emil și Paul, iar formația din camera alăturată a fost alcătuită din Adriana, Malaezu, Iulia, Alin și Bianca.

Outbreak te pune în postura de a salva omenirea, prin căutarea unui vaccin pentru o epidemie necunoscută, ce decimează populația planetei și transformă persoanele infectate în zombie. Te afli în laboratorul din care a evadat pacientul X, iar tu trebuie să descoperi antidotul în 60 de minute.

Detaliile din această cameră sunt atât de bine camuflate, că trebuie să fii numai ochi și urechi în jurul tău, să te focusezi strict pe decor și să-ți pui mintea serios la contribuție. A, și vei regreta câteva secunde că nu prea ai învățat la chimie în liceu. Dar numai câteva secunde…

VooDoo mi-a dat fiori de-a dreptul. Pe lângă muzica sinistră, elementele de decor din cameră mi-au atras atenția atât de mult, încât eu am pierdut câteva minute bune doar ca să le fac poze. Chiar trebuie să îi întreb pe organizatori de unde au luat toate cărticelele și craniile alea speciale 😀 Revenind, în această cameră descoperi sanctuarul reginei voodoo, protejat de o incantație puternică. Ai 60 de minute la dispoziție să găsești elixirul ce va rupe vraja sau Dumnezeu știe ce-o să se mai întâmple.

VooDoo ni s-a părut complicată de-a binelea. Erau niște indicii de care nu ne-am fi prins nici după 3 ore de holbat la ele, zic eu. Ori incantația aceea era prea puternică, ori noi prea obosiți după ce am terminat Outbreak la limită.

E important de precizat că aceste două camere nu au o rată de succes mai mare de 20%, ceea ce le face foarte bune, ingenioase și complexe.

Dacă vă simțiți în stare, vă provoc să le treceți pragul 🙂

featured-image3

Please follow and like us:
Tweet 7k