Cooltură

Haideți să jucăm teatru! Cursuri gratuite pentru adulți, în București, la Arthesium

Raluca / January 3, 2016

Să ridice mâna sus cine și-a propus ca anul acesta să încerce lucruri noi, să se dezvolte personal, să facă mai multe lucruri creative, să-și îndeplinească visele etc etc? Așa, ca la început de an…

Ei bine, acum aveți parte și de puțin ajutor!

Trupa Arthesium oferă tuturor persoanelor între 14 și 50 de ani posibilitatea de a face teatru gratuit.

Pe 10 ianuarie, între orele 13.00-17.00, au loc înscrierile la cursuri. Castingul constă în citirea unui text la prima vedere și într-un mic moment de improvizație. Veniți direct la probă, fără înscrieri și fără emoții!

 

Despre cursuri:

Începând cu 10 ianuarie, toți cei care vor face parte din echipa Arthesium vor avea posibilitatea să învețe dicție, mișcare scenică, improvizație, tehnici de actorie și, de asemenea, vor avea posibilitatea de a trăi pe propria piele visul de a fi pe scenă, în lumina reflectoarelor și în aplauzele publicului.

Un curs durează 2 ore și are loc o singură dată pe săptămână, în weekend!

 

Despre Arthesium:

Cu o activitate de 3 ani, Trupa Arthesium a realizat peste 200 de spectacole și a participat la peste 150 de evenimente. Este una dintre cele mai mari trupe de teatru din țară, după cum spune și sloganul “Arthesium, mai mult decat teatru!”. În cadrul cursurilor, au loc ateliere de dans, de desen și lucru manual. Echipa a participat la 5 festivaluri de teatru naționale și internaționale unde a obținut 19 premii și distincții, clasându-se mereu pe locurile fruntașe.

 

Fondator/regizor/director al Trupei Arthesium, Cosmin Cornici, a format în jurul său nu numai o echipa, ci o adevarată familie.

Locația: Universitatea Hyperion (Calea Călărașilor nr.169) – zona Piața Muncii

Mijloace de transport:

-Metrou până la Piața Muncii

-Tramvaiul 40 sau 56 până în fața Universității

Mai multe detalii puteti obtine de la numarul de telefon: 0734.325.664 sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Arthesium

 

În liceu am făcut parte din trupa de teatru Teen-Act, dar mai mult am scris despre ei, decât am jucat. Acum mă duc să-mi iau revanșa 🙂 Vreau înapoi pe scenă! Ne vedem la cursuri?

Please follow and like us: