Cooltură

Cursuri de teatru cu Trupa Arthesium și Arthfel

Raluca / July 25, 2017

Dacă anul acesta v-ați propus să investiți mai mult în dezvoltare personală, în creativitate, spontaneitate sau vreți să vă lucrați dicția, vă recomand cursurile de teatru Arthfel. Pe mine mă cam bate gândul bine să mă reapuc de teatru. 🙂

Pe 23 și 24 septembrie, Arthesium și Arthfel organizează casting pentru cursurile de teatru din această toamnă. Ele sunt destinate persoanelor între 12 și 40 de ani, cu sau fără experiență pe scenă.

Cursurile se împart în următoarele module: Cursuri de teatru, Dezvoltare personală și Cursuri de dicție.

Cursanții vor face impovizatie, jocuri și exercitii de actorie pentru tehnica vorbirii (dicție), rostire, respirație, pronunție, emisie vocală, atenție, memorie și mișcare scenică. La final, ei pot juca într-o piesă de teatru. Taxa de participare la cursuri este de 100 de lei pe lună.

Arthesium există de 5 ani. 5 ani în care ne-am dorit să le spunem oamenilor povești prin teatru, dar mai ales să le oferim ocazia celor pasionați de artă să urce pe o scenă adevarată în fața unui public. Mulți tineri dintre cei care au făcut parte din trupa Arthesium sunt acum studenți la UNATC”, spune Cosmin Cornici, directorul trupei Arthesium.

Mai multe detalii despre cursuri și înscriere, găsiți aici:  theatrearthblog.wordpress.com

Please follow and like us: