Voluntariat

Balul Steluţelor, ediţia a 6-a: Asociația M.A.M.E. a strâns fondurile necesare pentru dotarea unei camere multisenzoriale

Raluca / November 15, 2016

Întâmplarea a făcut ca într-o seară de joi să ajung la Balul Steluţelor, evenimentul caritabil organizat de Asociaţia MAME, care sprijină femeile şi copiii bolnavi de cancer. Deşi eram îmbrăcată ca după muncă, iar evenimentul a fost unul de gală, cu mulţi oameni de seamă, nu m-am simţit deloc nelalocul meu.

Pentru că toţi eram acolo să facem bine unor copii care au nevoie de noi.

Aşadar,  joi, 10 noiembrie, a avut loc cea de-a VI-a ediție a evenimentului caritabil Balul Steluțelor, cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave.

Evenimentul a avut loc în Sala Rondă a Hotelului InterContinental și a reunit, într-o seară magică a faptelor bune, peste 160 de persoane, prieteni ai copiilor bolnavi pe care organizația îi ajută.

Atmosfera evenimentului a fost animată, pentru al treilea an consecutiv, de Răzvan și Dani.

Punctul culminant al serii l-a reprezentat licitația cu strigare, moderată de prezentatoarea TV Anca Lungu și actorul Marius Drăguș, moment în care au fost valorificate obiecte de artă donate de personalități publice și artiști renumiți: Ioan Nemțoi, Irina Neacșu și Liviu Mihai.

A fost licitată, de asemenea, și o colecție de CD-uri donată de soprana Felicia Filip, care a interpretat pentru invitați, într-un mod excepțional, melodii consacrate din repertoriul său.

Suma strânsă prin valorificarea obiectelor de artă, precum și din sponsorizări în bani, produse și servicii a fost de 31.200 euro, fonduri care vor contribui la amenajarea și dotarea unei camere multisenzoriale în cadrul Centrului Steluțelor, centru de suport, consiliere și recuperare socio-medicală înființat de Asociația M.A.M.E.

Începând cu luna octombrie 2016, Asociația M.A.M.E. își desfășoară activitatea într-un nou sediu, mult mai încăpător, care ne permite să ajutăm și mai mulți copii să beneficieze de suportul și atenția specialiștilor, atât de necesare pentru a depăși cu bine perioada de confruntare cu boala. Fondurile strânse în cadrul Balului Steluțelor ne vor ajuta să dotăm cu aparatură și mobilier o cameră multisenzorială care ne va permite să introducem o nouă terapie în paleta de servicii oferite gratuit în cadrul Centrului Steluțelor”, a declarat Maria Culescu, președinte fondator al Asociației M.A.M.E.

Evenimentul caritabil s-a bucurat și de susținerea solistei Paula Seling, a cântăreței Lidia Buble, a dansatoarei Cezara Blioju, precum și a trupelor SCENA și Uninvented, care au susținut pro-bono momente artistice în cadrul Balului Steluțelor.

 

Parteneri: Fundația Vodafone România și Cris Garden.

Sponsori: Rădăcini Motors, Brenntag, Competence Call Center, Avon România, KiloStop, LeasePlan, Fundația Sensiblu, Interbrands, Intoco.

Sponsori în produse și servicii: CORA Lujerului, WIPRO, DJ Proffesional, Guy Laroche, Orhideea SPA, YVY Bags, Jidvei, Del Mar Medical SPA, Ioan Nemțoi, Irina Neacșu, Liviu Mihai, Ada Condeescu, Mihaela Horga, Atelierul lui Feraru, Bloom Salon, Dana Arnăutu, Tandem Foto, Story Corners.

Parteneri media: Agerpres, Senso TV, Eva.ro, Business Woman, ROmedic, Săptămâna Medicală, Explore Medicine TV, BonCafe Style, Tonica.

Please follow and like us:
Tweet 7k