Noi vom transforma Bucureștiul în Capitala Europeană a Culturii în 2021

Bucureștiul m-a adoptat cu mult drag, cu 8 ani în urmă. Zic asta pentru că pulsul orașului mi s-a impregnat atât de bine în suflu, că dacă plec în provincie mai mult de 6 zile, a șaptea nu mai am stare.

Ador la București faptul că îți dă de treabă cât e ziulica și noaptea de lungă. Evenimente, concerte, expoziții, proteste, spectacole, flash-mob-uri, marșuri, cross-uri, ce vrei și ce nu vrei, găsești la București. Aici nu te poți opri din visat, din alergat, din experimentat.

Totuși, vă dați seama, dacă acum există atâtea lucruri de bifat în București, cum va arăta când va fi desemnat Capitală Europeană a Culturii în 2021?

DA! Pentru că Bucureștiul are mari șanse să devină al doilea oraș din România, după Sibiu, care să reprezinte polul culturii în Europa. O oportunitate mai mare decât Casa Poporului, la care noi toți trebuie să contribuim cu mare entuziasm.

Bucureștiul are nevoie de voi! 

Puteți să vă implicați ca voluntari la acest imens proiect sau puteți să-l susțineți pur și simplu prin mesaje și fotografii din București cu hashtagul #bucuresti2021.

În fiecare săptămână Caravana București 2021 se va plimba în diverse spații urbane și festivaluri sau va genera evenimente ad-hoc. Proiecte temporare vor testa și dezvolta activități punctuale în spații publice din întreaga rază a orașului. Toate informațiile le veți găsi aici www.bucuresti2021.ro!

Bucureștiul are o culoare aparte începând de la Piața Universității către cel mai îndepărtat cartier. Orașul trăiește vibrant, creativ, dual, anacronic, iar toată Europa trebuie să aibă norocul de a-l simți îndeaproape.

Haideți să-l facem pe acest București cel mai special oraș european în 2021 și în următorii 2021 de ani!

 

11017069_10204113601143488_1485913919144752582_n

 

Foto: instagram.com/ralusiii și Andrei Purcărea