Capra cu 3 iezi

Știi momentul acela în care un om talentat pe care îl cunoști, absolvent al Facultății de Film, pregătește primul său film?

Și nu orice film, ci unul cu nume maaari, de primă linie, ca Maia Morgenstern și Constantin Florescu?

Victor Canache a absolvit facultatea în România, și-a luat ideile mărețe și a zburat în 2010 să-și îndeplinească visul la Los Angeles.

De atunci și până în prezent a muncit pe rupte și a fost la sute de audiții. A avut ocazia să lucreze pe platoul de filmare cu nume sonore, ca George Clooney and Clancy Brown.

Acum a venit timpul să-și realizeze primul film, care nu e un film de ici, de colo, ci povestea cu care am crescut – Capra cu 3 iezi.

Acum vă rog să dați sfoară în țară cât mai este timp să strângem banii necesari pentru a începe producția filmului. Dacă donați chiar şi 1 dolar este minunat!

Cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine. Mai sunt 11 zile în care echipa poate strânge banii pe această platformă și poate începe pre-producția filmului.

Donațiile vor fi procesate doar pe data de 21 martie, numai dacă echipa va reuși să strângă suma propusă. Hai, mai avem puțin! 🙂 Vă rog să faceți un bine mic, iar în schimb veți primi mulțumiri și autografe de la toți actorii filmului.

Vă invit să citiți mai jos să vedeți despre ce e vorba.

 

 

 Mi se pare comic faptul că în ultimele zile totul în jurul meu este despre Capra cu 3 iezi:

  • Sofia (2 ani și 5 luni), care abia poate să-mi zică “Uca mea”, mi-a spus (prin gesturi şi multe frânturi de cuvinte) povestea Capra cu 3 iezi
  • Iedu, voluntarul anului din Tabăra Meseriașilor, mi-a adus azi un mărțișor special
  • Acasă, la țară, avem 3 iezi (cadoul nostru de 8 martie :))
  • Iar acum am aflat de filmul cu pricina de la Lulu și Denise.

Wow, ce Univers! 😀