Evenimente

Cea mai norocoasă tabără

Raluca / June 29, 2018

Am revenit din a doua mea tabără #BizSMSCamp, care pare un fel de utopie. În sensul că oameni din triunghiul agenții – companii – bloggeri (sau poate mai degrabă influenceri) râd, se distrează, comunică liber, oferă feedback constructiv, joacă fotbal, beau bere și multe altele.

Cum ar veni, Pârâul Rece se transformă pentru câteva zile într-un tărâm în care toată lumea are de învățat și toate orgoliile sunt lăsate la barieră.

Și cred că nu ar fi așa dacă Marta-Superwoman-Femeia-de-fier și echipa ei minunată de la BIZ nu ar organiza totul ca la carte. Chapeau!

Din fiecare prezentare am avut chestii de învățat. Am luat parte la prezentări cu multe insight-uri bune. Despre relația companii – bloggeri puteți citi la Cristi Florea. Chinezu ne-a prezentat decalogul campaniilor cu bloggeri, Florin Grozea ne-a spus unde putem găsi influencerii potriviți pentru campaniile noastre. Am aflat cum trebuie să dezbatem politically correct un subiect, așa încât toți să plecăm câștigați din discuție.

Cel mai bun exercițiu a fost pitch-ul fulger, la care fiecare echipă a trebuit să gândească o campanie cap-coadă, cu un buget mic. Sau nu.

Mi-a plăcut să le aud pe Ana Morodan și Corina Băcanu cum își vorbeau fără perdea. Adică fără filtre. Autentic, așa…

Mi-au plăcut lecțiile de sustenabilitate de la Butacu și Pasti, coordonatorii EFdeN. N-am reușit să mă las de carne, dar măcar am reciclat 100 de foi săptămâna asta. Sunt pe drumul cel bun, hehe.

Iar după 6 seara, lucrurile au luat-o razna bine de tot. Am gustat noul Absolut cu cardamon. Am mâncat muuuultă înghețată de cea mai bună calitate Gelato Madre, după care multă cafea de la Fresh Corner MOL. Am dat cu niște fâs fâs pe panoul #eusuntHAVANA, unde un graffer foarte talentat a desenat exact atmosfera de acolo: un boom de culoare și fun. Am CÂNTAT IMNUL la derby-ul taberei organizat de MOL (nu mai țin numele echipelor, dar știu că aveau tricouri la fel). Super galerie, super echipe. Am plecat cu o brățară minunată de la Constantin Nautics.

Apogeul a fost Dirty Disco, party-ul organizat de UniCredit Bank, pe ritmul anilor 80. Ce-a fost acolo… de la șpagat la matrafoxat, tot tacâmul!

Profi România a fost super generos cu noi. Ne-a adus un spațiu de relaxare numai bun pe terasă, o rulotă cu hot dogs pentru orice oră din noapte și… un mare premiu. Așa cum ziceam și-n titlu, norocul a fost de partea mea de data asta. Am plecat acasă cu un voucher de 1.000 de euro. Acum toată lumea știe cum mă cheamă, pfiuu! 😀 (Raluca COJOCARU, nu Raluca COMIEDEEURO, da?)

Dacă nu mă credeți…

Chiar nu credeam că am atâta noroc să câștig prin tragere la sorți ditamai premiul. Chiar dacă, cu o zi înainte, am zis că eu îl câștig. Cum ar veni, ai grijă ce-ți dorești…

Una peste alta, mai vreau să îi felicit pe cei care au rămas până dimineața la breakfast club și au mai prins și răsăritul.

Fraților, tabăra asta e minunată prin simplul fapt că adună numai oameni faini. Iar ce iese când pui toate mințile lor la un loc, e și mai și. Aici găsești oameni care muncesc mult, din greu, au umor de super calitate și mai dau dovadă și de omenie, de lucru în echipă.

Merită să fii acolo. Vă zic absolut sincer. Cu cardamon sau fără. 😊

Puteți vedea asta și din poze sau din vlogul lui Mariciu.

Și, pentru că e bătaie mare pe locuri (eu din decembrie mi-am rezervat locul pentru vara asta), vă anunț că, în premieră, există și ediția de tabără la mare. Detaliile sunt aici.

În final pot să mai spun că tabăra asta e cea mai tare de peste tot pentru că… MEME-uri. 

Please follow and like us:
Tweet 7k