No comment

Cel mai bun fier de călcat pentru omul boțit – un masaj la Casa Jad (CONCURS)

Raluca / February 21, 2015

Zilele trecute am avut parte de cel mai revigorant moment din 2015, și anume un masaj special la Casa Jad. Nu a fost genul de masaj tradițional, ci dimpotrivă, unul automatizat, dar bazat pe medicina tradițională chineză. Sper că v-ați dat seama după nume că este vorba despre pietre de jad, care, habar n-am avut, dar au o groază de efecte pozitive asupra noastră, le găsiți și aici.

Fetele foarte drăguțe de la salon mi-au explicat că masajul este unul termoterapeutic și le este indicat în special celor care suferă de diverse afecțiuni la coloană sau care resimt puternic stresul cotidian, iar starea lor de sănătate este din ce în ce mai precară. Lucruri pe care încep să le cam bifez, după ore întregi de stat la calculator 🙁

Prima dată am testat patul de masaj cu pietre de jad. Ca să vă faceți o idee, sub o căptușeală de piele se ascund mai multe role de jad, care încălzite treptat cu ajutorul razelor infraroșii, efectuează o presopunctură ca la carte asupra coloanei și picioarelor tale. Vreți să fiu sinceră până la capăt? M-am simțit ca o cămașă boțită în ultimul hal, dar îndreptată perfect cu un fier de călcat. Mai multe detalii despre beneficiile acestui pat găsiți aici.

Important de precizat este faptul că mi s-a spus că dacă voi resimți anumite dureri în timpul masajului înseamnă că în acele zone există mici probleme și e bine să le investighez la medic.

Bineînțeles că dacă vreți să vă îndreptați definitiv, cum ar veni să vă apretați pe termen lung, aveți nevoie de ședințe repetate pentru a vedea rezultatele. Dar gândiți-vă că e vorba despre un masaj bazat pe presopunctură și calitățile pietrei de jad, și nu medicamente sau alte metode tradiționale.

În timpul acestui masaj de 40 de minute m-am mai răsfățat și cu o mască de față realizată exclusiv din piatră gemă de jad. Fața și ochii mei mi-au fost foarte recunoscători că le-am dat update și apoi reboot 🙂

M-am ridicat cu greu de acolo, chiar îmi pare tare rău că n-am adormit pe muzica celtică din salon, astfel încât să le fie rușine fetelor să mă trezească pe urmă.

Dar n-a fost să fie. Mai bine, pentru că apoi m-au pus să testez și aparatul pentru masaj la picioare Shiatsu, tot pe bază de pietre de jad, evident. Deși sună a clișeu, când m-am ridicat, pășeam mai ușor. Și nu, nu îmi schimbasem ghetele între timp.

Am mai testat și alte două aparate care mi-au făcut masaj la gât, umeri și spate. Abia atunci mi-am dat seama de ce crește cozonacul așa frumos, pentru că e frâmântat bine!!! A fost atât de bine, atât de special, încât fie că am sau n-am afecțiuni la spate, vreau să repet experiența, să mă simt sănătoasă până la ultima șuviță.

Există muulte multe beneficii ale masajului cu pietre de jad și le puteți încerca în acest loc zen din centrul Bucureștiului (zona Dorobanți), sunt mai multe abonamente foarte accesibile și variate, iar, din fericire, pentru cei care își permit, pot chiar să-și cumpere multe lucruri pe care le găsesc acolo, salteaua specială cu pietre de jad, aparatele de masaj, mască de față și chiar patul de masaj!

Ehe, și pentru că pentru toate există un început, organizez și primul pentru concurs pe acest blog.

Ofer 3 invitații la Casa Jad pentru a experimenta masajele terapeutice de care eu am avut parte. Singura condiție este să îmi spuneți ce vă doare și de ce vreți să încercați acest tip de masaj special pentru afecțiunea voastră, până pe 24 februarie, ora 20.00. Sunt sigură că mă veți convinge din prima, așa că am decis să aleg câștigătorii prin tragere la sorți.

Succes și să radiați de sănătate! 🙂

casa jad

Foto: Casa Jad (Str. Craciun nr. 4), zona Dorobanti

 

 

 

 

Please follow and like us:

3 thoughts on “Cel mai bun fier de călcat pentru omul boțit – un masaj la Casa Jad (CONCURS)

  1. Apai intai si intai vreau sa vad ce-i aia. Mi-ar prinde bine. In al doilea rand stau cam mult la birou, asa ca spatele meu devine problematic. Pe langa asta, trebuie sa sustina si o greutate un pic mai mare.

    Deci da, vreau sa merg! 🙂

  2. Raluci, nu doar vreau, ci imi dooooresc o invitatie, caci am o durere crunta in regiunea lombara. Totul doar din cauza ca toate colegele mele au intre 1,60 si 1,70m, iar mesele de operatie si de consultatie sunt muult prea joase pentru mine. In curand am sa fiu camila cu doua cocoase 😀 Si sa nu mai vorbim despre cearcanele dobandite dupa luuungi garzi, chiar si de 40 de ore. Si cum un doctor stie adevarata putere a medicamentelor, ajunge intr-un final sa isi puna ultima speranta in mainile naturii. Recomandarile tale pentru acest tip de terapie cu pietrele de jad sunt minunate si completeaza tot ce deja stiam despre puterile lor binefacatoare, asa ca vreau sa le incerc pentru ca m-ai convins!!

  3. Raluci… sa rogi calculatorul sa nu ma aleaga pe mine. Si acum spun si de ce vreau eu sa incerc tipul asta de masaj: e trei dimineata, stau de 3 ore cu Sofi in brate, iar ea in loc sa doarma rade continuu. Daca voi castiga, facem schimb de roluri. Cineva trebuie sa fie bona si pentru Sofi 🙂

Comments are closed.