Pi buni??

Hai să descoperim Moldova!

Raluca / October 2, 2016

M-am bucurat tare mult să prind și eu o fărâmă de Webstock anul acesta. Gala și party-ul, mai exact. Și sper că au fost cele mai savuroase și n-am ratat ceva (pe Godină l-am urmărit online) 😀

La Gală am avut bucuria să văd multă lume cunoscută pe podium. Felicitări tuturor pentru tot ce ați realizat!

Mi-a rămas în cap campania #DescoperăMoldova și le-am propus imediat fetelor de lângă mine să mergem și noi s-o descoperim. Păi se poate? Stăm la un Prut distanță, nu ne trebuie pașaport… Hai să ne strângem două mașini și să ne facem propriul trip. Mai ales că eu reprezint Moldova la Fest(IN), pe 10 Octombrie la Teatrul Nottara. 😛

Am propus weekendul 22-23 Octombrie. Sigur, poate varia, dacă ne sincronizăm 8-10 persoane. Vrem să plecăm vineri noaptea și să ne întorcem duminică seara. Vrem să ne plimbăm prin Chișinău și să ne bucurăm simplu de tot ce găsim.

Dacă mai sunt doritori, hai să ne organizăm. Ne trebuie 1 noapte cazare (ne descurcăm noi) și în rest bani de drum și șoferi puternici.

Cine vrea să vină cu noi, lăsați un comment și facem un grup. Hai să facem o mini-campanie de bloggeri, continuarea uneia oficiale.

Dacă ne iese cu Moldova, facem și altele! 😉

Please follow and like us:
Tweet 7k