Bravos!

Super distracție de București: City Hunt

Raluca / April 11, 2017

În weekend am avut onoarea de a lua parte la prima ediție oficială de City Hunt Bucharest, care se poate traduce în 4 ore de  voie bună, relaxare și treasure hunt prin orașul nostru drag.

Împreună cu Marius și Alice, am pornit pe traseul Victoriei-Romană, să căutăm comorile orașului.

City Hunt înseamnă mai multe echipe de 3-4 persoane, care pornesc în căutare de  “comori” prin oraș. Ele pot fi o clanță, o statuie, un graffiti, un detaliu de arhitectură, o roată sau orice altceva.

Fiecare echipă primește o hartă cu anumite locuri bifate, iar pe spate se regăsesc pozele cu obiectele care trebuie identificate. De fiecare dată când echipa găsește unul dintre obiectele de pe hartă, trebuie să-și facă un selfie cu el. Fiecare poză înseamnă un anumit număr de puncte. Pe lângă asta, mai sunt alte probe extra și funny, ce pot aduce puncte în plus.

Puteți câștiga doar dacă sunteți rapizi, ageri la minte și lucrați bine în echipă! 🙂  Dar, cel mai important nu e să găsiți toate obiectele, ci să vă distrați și să vă amuzați de întâmplările de pe traseu. De reținut este că orice City Hunt se termină cu un pahar de bere sau suc,  muuulte poze și premii.

Mie-mi place că aventura asta urbană te face să vezi Bucureștiul cu alți ochi. E o experiență extraordinar de faină și dinamică, ce-ți pune mintea și picioarele la treabă. Recunosc, după experiența din weekend, scanez fiecare clădire și gard care-mi iese în cale.  😀  Na, cine știe ce voi găsi pe harta următoare…

Vă recomand sincer să încercați și voi jocul măcar o dată. Eu m-am simțit foarte bine, organizarea e impecabilă, echipa foarte faină, prin urmare, tot ce mai pot spune este că abia aștept următoarea ediție, din Centrul Vechi. 😀

Toate detaliile despre City Hunt le găsiți AICI.

 

Please follow and like us:
Tweet 7k