De-ale racului

Două gânduri şi-un Crăciun

Raluca / December 24, 2016

Dragi şi drăguţe,

A venit Crăciunul! Nu ştiu când a zburat anul ăsta, dar a adus tare multe. Mulţi oameni noi, multe momente geniale, de pus în ramă şi pe Instagram 🙂

Acum, că m-a ajuns tihna, alături de familie, alături de un brad frumos şi colinde vesele, aş vrea să vă spun două-trei lucruşoare.

Indiferent cum v-a încercat anul, indiferent cât de uşor sau greu v-a fost, să nu uitaţi să vă gândiţi la cei de lângă voi. Unii au nevoie de cuvinte mai dulci, alţii au nevoie de ajutor, dar e clar că toţi îşi doresc mai multă iubire.

Cum ar fi dacă nu ne-am mai compara cu ceilalţi, dacă ne-ar interesa doar să fim noi mai buni ca ieri, să fim de folos în jur, să facem lumea puţin mai bună, să lăsăm urme mai frumoase, să dăruim fără să aşteptăm înapoi? Să ne uităm şi la nevoile celui de lângă noi, nu doar să-l sunăm când avem nevoie de el?

Ar fi magic!

Mă uit ce mult s-au schimbat lucrurile în jurul meu. Am schimbat o casă, am schimbat un job. Mă bucur că am început să spun mai des ce simt (în limbaj shaoliniştean se cheamă “evacuare”), mă bucur că am învăţat să mă bucur de prezent şi să nu mă mai uit în urmă. Lecţiile le-am învăţat, acum trec la aplicat. Adică la trăit momente simple şi frumoase alături de cei pe care mi-i scoate viaţa în cale.

Ceea ce vă doresc şi vouă!

Lumina de Crăciun este, de fapt, lumina din ochii celor care vă zâmbesc. Indiferent că se află în staţia RATB sau acasă.

Aşa că vă doresc să aveţi un Crăciun vesel şi să vă bucuraţi de luminile din ochii celor din jur! 🙂

Please follow and like us:
Tweet 7k