A patra ediție Digital Divas by AVON și o nouă perspectivă asupra succesului din mediul digital

Miercuri, 27 mai, voi participa cu mare entuziasm la Digital Divas by AVON, evenimentul de referință al comunității digitale feminine din România, la Palatul Bragadiru. A patra ediţie a evenimentului va reuni și celebra într-o atmosferă exclusivistă poveștile definitorii pentru succesul în epoca digitală.

Dacă vă spun panelul de speakeri, cu siguranţă veţi fi invidioşi pe cei ce vor fi prezenţi în sală.

Raluca Kisescu, Antonia, Dana Rogoz, Andreea Răducan, Gabriela Lungu, Liliana Stănculeţ, Marta Lysiak, Chris Simion, Alina Gherghe, Adina Necula, dar şi Adrian Teleşpan, ne vor povesti cum şi-au construit succesul în online şi de unde se inspiră zi de zi.

Pe lângă vedetele și specialiștii online-ului din România, Digital Divas aduce, ca de fiecare dată,  și o perspectivă internațională. Anul acesta îl vom întâlni pe unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din lume, globetrotterul Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21ème.

În plus, organizatorii vin cu un nou concept, “Digital Empowerment”, în care vor pune accent pe zona inspiraţională.

Partea bună este că va exista o transmisiune live, aşa că poţi fi la curent cu toate poveştile interesante de la eveniment. Invitaţii şi orice fel de informaţii, găseşti pe site-ul evenimentului www.digitaldivas.ro.

Aşadar, ne vedem şi ne inspirăm la Digital Divas!