No comment

Dona Kyros, călătoria vestimentară potrivită pentru fiecare moment din viața unei femei

Raluca / September 16, 2015

Îmi era tare dor de rochiile care transmit ceva. Care inspiră culoare, veselie, stil și feminitate. Din fericire, am aflat curând de colecția Dona Kyros, un adevărat univers al femeii moderne.

O călătorie vestimentară între momente de liniște și de aventură, de eleganță rezervată sau de distracție. O călătorie potrivită fiecărui moment din viața unei femei, pentru care își pune în bagaje și rochii de seară senzuale și ținute potrivite activităților de peste zi dar și tricouri jucăușe. O călătorie în care poți pleca și pe o insulă romantică dar și cu copiii într-un parc de distracții.

Îmi place că cel mai important lucru pe care îl transmite Dona Kyros este faptul că unicitatea fiecărei femei este lucrul care contează. Din acest motiv, Dona Kyros  înseamnă nu numai creații unice, sfat profesionist și calculat în materie de modă, ci și un sfat prietenesc, bine gândit, special pentru fiecare femeie în parte și cerințele corpului ei.

Roxana Chiroiu Boteanu, designerul vestimentar care a creat acest brand, merită toate laudele pentru că a știut să arate cât de frumoasă poate fi o femeie, dar în același timp, câte lucruri minunate mai sunt de descoperit la ea!

Iar vestea bună este că pe 5 septembrie s-a lansat colecția Journey, Toamnă – Iarnă 2015! Chiar merită să dați o fugă până la magazin!

11990618_988133551209860_2598546825264563046_n