Donează sânge şi ai reducere la abonamentele pentru Untold Festival!

Cât de tare! După ce acum câteva săptămâni ne anunţau că elevii care obţin media 10 la bacalaureat intră gratis la Untold Festival, acum am aflat că ai reducere la abonamente dacă donezi sânge.

Campania “Pay with blood” presupune că toţi cei care donează sânge în perioada 14 – 24 iulie la centrele regionale şi judetţene de transfuzii primesc reducere la abonamentele pentru festival. Tot ce trebuie făcut este ca după donare să completaţi formularul de donator.

Donatorii vor primi un cod promoţional ce le permite să cumpere abonamentele pentru cele 4 zile de festival la preţul de 199 lei (+ taxe). Practic o reducere de 90 lei pentru cei care încă nu şi-au achiziţionat biletele până acum, anunţă Pandutzu.

În plus, toţi cei care vor dona sânge între 17-19 iulie la caravana mobilă din Parcul Herăstrău din Bucureşti sau între 20-21 iulie la Centrul de Transfuzie Sanguină din Cluj-Napoca vor primi pe loc bilete de o zi la festival.

Prima ediţie a Untold Festival are loc în perioada 30 iulie – 2 august 2015 în Cluj-Napoca, iar line-up-ul este alcătuit din Avicii, David Guetta, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Gramatik, Wu Tang Clan, John Newman, Tinie Tempah, ATB şi multi alţii.

Enjoy!

Paywithblood_coverFinal