Cooltură

Un final de lună plin și creativ la Cărturești Verona: lansare de carte și workshop-uri cu maestrul în sociodramă dr. Ron Wiener 

Raluca / October 26, 2015

Alianța pentru Sociodramă și Editura Vellant organizează, în weekendul 30 octombrie – 1 noiembrie, la Cărturești Verona, o succesiune de evenimente ce au ca temă trainingul creativ și sociodrama și care se vor bucura de participarea dr. Ron Wiener, maestru în sociodramă, practician și trainer recunoscut la nivel european şi mondial.

Pentru că succesul acestui sistem de lucru a fost probat şi a adus rezultate clare de îmbunătăţire a funcţionării grupurilor şi a echipelor – după ce, în perioada 2009 – 2012, a ținut o serie de cursuri la Bucureşti – la sfârșitul acestei luni, Ron Wiener revine în România, unde va continua să promoveze sociodrama și să extindă, prin aplicare, cercurile celor care vor obține instrumente foarte valoroase și utile în cunoașterea de sine, a grupurilor şi a echipelor.

Cei care au fost deja prezenți la atelierele ținute de dr. Ron Wiener au precizat că au căpătat mult mai multă deschidere, o încredere sporită în sine și au rămas cu o puternică impresie pozitivă privind interacţiunea cu sistemele sociale de la nivel personal şi profesional pe care doar o astfel de experiență memorabilă o poate lăsa.

Sociodrama este o metodă revoluţionară de psihologie socială aplicată, în cadrul căreia grupurile învață, prin interacţiune, despre ele și despre relațiile lor cu sistemele mai largi în care funcționează. Oricine se poate bucura de beneficiile acestei metode, adresată deopotrivă specialiştilor, cât şi fiecărei persoane interesate de creşterea încrederii în sine atunci când se află în interiorul unui grup, relaţionarea adecvată cu ceilalţi fiind cheia succesului şi a împlinirii personale şi profesionale.

Lansarea cărţii ,,Training creativ, sociodrama şi consolidarea echipei”, la care va fi prezent şi autorul, dr. Ron Wiener, va avea loc la Librăria Cărtureşti Verona pe 30 octombrie, la ora 18:30. Iar sâmbătă, 31 octombie, și duminică, 1 noiembrie, în același loc, în intervalul 10:15 – 18:30, se vor desfășura workshop-urile, conduse de către Ron Wiener.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1647112225565822/

 

Informații suplimentare:

Paraschiva CĂPRARU

Coordonator proiect

Tel.: 0786.131.301

E-mail: paracapraru@yahoo.com

 

 

Please follow and like us:
Tweet 7k