No comment

Eliberare şi răcoare pe cinste la Dracula’s Secret

Raluca / July 20, 2015

Am revenit cu mare drag la LockedIn (Str. Radu Vodă, 16A), de această dată la camera Dracula’s Secret. Dacă din Celula 37 am evadat în timp record şi încântată de ingeniozitatea camerei, la aceasta m-a impresionat foarte mult atmosfera.

Camera e aranjată în aşa fel încât chiar te trec fiorii, iar sentimentul de investigator devine şi mai amplificat, pe lumina obscură, decorul creepy şi muzica sinistră. Iar pe o aşa caniculă, e o cameră foarte indicată!

Acest escape room se bazează mult pe lucrul în echipă (la un moment dat trebuie să acţionaţi în sincron ca să găsiţi noi indicii), trebuie să cercetaţi atent pe fiecare obiect pe care îl găsiţi şi să nu ignoraţi semnele aflate încă de la început.

Cel mai palpitant moment în acest escape e modul în care veţi deschide uşa, pe care nu vi-l pot dezvălui, dar trebuie să ştiţi că presupune o dulce răzbunare pe Contele Dracula, cel care v-a ţinut închis atât timp.

Echipa din care am făcut parte a fost compusă din Emil, Malaezu, Trif, Alexis şi Diana (de la Exitus). M-am distrat, m-a răcorit, l-am ucis pe Dracula şi am evadat la timp. O senzaţie pe care v-o recomand cu căldură pe o aşa caniculă!

10407184_717992751664316_7454892388526102732_n

 

Please follow and like us:
Tweet 7k