Dragî Miaiela… sî nu-ț șii șiudî

Cineva m-a rugat să nu ratez noul scandal pe care l-ai stârnit. Și anume, faptul că te simți ofensată de prezența gheilor în public. Prea efeminați, prea aranjați. Doamne fere să nu admire ăla micu al tău un băiat din această specie, în croaziera de pe Mediterană, în timpul mini-vacanței de Paște. Da, sărbătoarea aia cu ouă… Nu ale tale, alea de la fiecare mic dejun… că din alea numai doamnele cu experiență și botox au parte… eu zic din ăla simplu cu un cozonac și-o pască, ca la țară

Mi sî pari mii sau țâi un pic șiudî?

Că există, totuși, o șansă infinitezimală ca un băiet să fie mai aranjat ca tini. Eu zic că n-are cum. Doar numai tu te lauzi, a doua zi după ce niște mucoși de bloggeri cu 20 de vizualizări și 3 euro veniți din trafic te-au atacat într-o vineri seară, că stai cu deștili la soare și faci bani pe spinarea heitărilor. Carevasăzică, ni scuipi cu bani întri ochi. Cu o fărâmă de logică de mate-info, eu deduc că ai bani să faci și o salivă cu gust de busuioc. Sau ștevie. Sau rodie. Deci n-are cum să te întreacă un gheu la frumusețe.

Cu banii tăi, cred că ai putea să îl crești pe Ayan doar la Oxford și să îi cumperi propria televiziune unde nu se difuzează filme cu gay și așa nu va afla niciodată ce sunt ăia. Eventual, să inventezi un internet cu 7 miliarde de utilizatori doar pentru el, adică pro-Miaiela și anti-gheu. Numai cu desene Disney în care prinții se plimbă numai cu prințese. Cu aceleași! Nu cumva să mai cunoască și altele din alte regate sau, ferească Sfântu, alți prinți!

Să difuzezi doar Românii au talent, primul episod din sezonul 5 și eventual, pe repeat, interviul cu Felix. La fiecare șuetă cu prietenii. Asta, normal, doar dacă rupi orice legătură cu cei gay și orice colaborare profesională cu această categorie de persoane, cu care chiar tu te-ai mândrit, ca să nu afle bietul că Gheorghe și Ion se pot și iubi, nu doar urî.

Dragă Miaiela, eu aș zice să îi apreciezi pe cei pensați mai frumos  ca tine. Mâine-poimâine te vor inspira vestimentar. Sau la vocabular. Sau la mimică și gesturi, adică la cum să te tăvălești pe toate părțile în făină. Chiar te rugăm, că tot e vremea așa, mai fă-ne o demonstrație prin zăpadă, în pantalonii ăștia scurți. Nu te mai întrerupem, promitem! 11024625_1050204198328335_3902748889103374983_n