Branduri

Fă schimb de articole sportive second-hand la Trocathlon!

Raluca / February 23, 2018

Știai că poți să faci schimb de articole sportive la târgul Trocathlon?

Singurul târg de acest gen la noi are loc de 2 ori pe an, primăvara și toamna. Primăvara asta va avea loc în perioada 2 – 25 martie 2018, simultan, în toate cele 22 de magazine Decathlon din țară.

Poți să vinzi articolele sportive pe care nu le mai folosești și să primești în schimb un voucher echivalent cu prețul de vânzare stabilit de tine, din care să îți cumperi alte produse noi.

Ai 0% comision de depozitare, beneficiezi de sfaturile unui specialist pentru evaluarea produsului și poți vinde echipamente indiferent de marca acestora și de magazinul din care au fost cumpărate.

La târg vei găsi produse în stare foarte bună, la preț accesibil, verificate în prealabil de un specialist. Pentru schiuri și biciclete primești o revizie gratuită, valabilă timp de 1 an, în condițiile din regulament. Iar dacă nu poți ajunge în magazin, dar ai văzut ceva ce îți place pe trocathlon.ro, poți cere livrarea produsului din orice oraș acasă la tine.

Din considerente de siguranță, produse precum corzi de escaladă, cască de protecție, tub de oxigen, arme de vânătoare și alte produse asemănătoare nu sunt acceptate la târg. Produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte, sunt acceptate numai în anumite magazine (Decathlon Craiova și Decathlon Berceni) și numai în condițiile regulamentului lor. Lista completă a articolelor interzise este disponibilă pe  https://trocathlon.ro/articole-interzise.

Târgul Trocathlon funcționează tot timpul anului în 3 dintre magazinele Decathlon: Craiova, Sibiu și Berceni București.

Despre Trocathlon

 Trocathlon este un târg de articole și echipamente sportive second hand, aflate în stare bună, dintr-o gamă variată de discipline sportive, la care clienții interesați participă gratuit și beneficiază de consilierea specialiștilor Decathlon. Târgul se desfășoară de două ori pe an, primăvara și toamna, iar în această primăvară va avea loc în perioada 2-25 martie, simultan, în toate cele 22 de magazine Decathlon din țară. Decathlon garantează siguranța produselor luate în consignație, fiind acceptate articole sportive de la diverși producători. Mai multe detalii pe trocathlon.ro.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.