Voluntariat

Fii voluntar la Asociația MAME! Poți schimba viețile unor copii bolnavi de cancer!

Raluca / January 16, 2015

Pun pariu că pe lista obiectivelor pe anul acesta ați trecut și acțiuni de voluntariat. Fiecare persoană care vrea să bifeze cât mai multe lucruri pentru dezvoltarea sa personală și profesională trebuie să se implice și în acțiuni caritabile.

Cu mândrie vă spun că de un an de zile sunt voluntar la Asociația MAME, organizație care sprijină copiii bolnavi de cancer.

Pe lângă faptul că știu că pot contribui cu puțin pentru strângerea fondurilor necesare tratamentului acestor copii care au avut ghinionul de a se întâlni cu boala, echipa deosebit de dragă și unită mă face să le fiu alături de fiecare dată când am posibilitatea.

Povestea Mariei Culescu, fondatoarea Asociației MAME, probabil o știți. Este un model de OM cum rar întâlnești, pentru că ea însăși a învins cancerul și a decis să facă ceva pentru cei care se află în momentele groaznice prin care a trecut.

Pe scurt, anul 2015 a început în forță la Asociație și chiar azi am fost să ajut la realizat mărțișoare din fimo, pe care le vor vinde în luna martie, iar cu banii primiți vor fi plătite medicamentele urgente și intervențiile medicale ale copilașilor.

Nu vă pot spune ce bine te poți simți când un copil refăcut îți mulțumește personal că i-ai schimbat viața în bine, doar pentru că ți-ai rupt câteva ore din programul tău. Vă invit și pe voi să aflați mai multe și poate să deveniți chiar membru al Asociației MAME.

Iată mărțișoarele făcute de mine și prietena mea Ana, în primă fază 🙂

10927892_10203473387098537_1112959819_n

Please follow and like us:
Tweet 7k