Branduri

De ce e utilă o folie protectoare pentru smartphone?

Raluca / February 11, 2017

De ce? Cum de ce?

  1. Pentru că dacă-l scapi în nisip, în noroi sau în clătite, viaţa ta va fi mai frumoasă după ce-l ridici de acolo.
  2. Pentru că dacă îl ştergi zilnic cu spirt (aşa cum fac eu), nu rişti ca într-o zi să nu mai meargă touchscreen-ul şi să scrie singur, de nebun, mesaje dubioase către oameni dubioşi.
  3. Pentru că în orice husă de blană de vulpe polară l-ai aşeza în geanta ta, el tot SE VA ZGÂRIA urât de la chei şi ce mai depozitezi tu pe acolo.
  4. Pentru că dacă eşti posesivă, geloasă, isterică şi trimiţi mesaje iubitului din 10 în 10 minute (valabil şi pentru băieţi), telefonul tău se va uza în timp.
  5. Pentru că atunci când îl scapi pe jos, ca noi toţi de altfel de vreo 3 ori pe zi, folia preia din şoc, iar ecranul tău va rămâne intact. Plus că am auzit că are şi efecte tămăduitoare şi regenerative, va vindecă zgârieturile şi păstrează claritatea și culorile ecranului.

Am menţionat cele de mai sus ca să vă anunţ că în perioada 10 – 14 februarie puteţi cumpăra folii protectoare la preț redus de pe https://www.smartprotection.ro, datorită campaniei lor de Valentine’s Day.

Aşa am aflat că Smart Protection comercializează doua produse diferite ca şi mod de instalare: Clasic Smart Protection (folie flexibilă din polimeri elastomeri) şi Ultra Smart Protection (sticlă securizată) şi este obligatoriu să respectaţi instrucţiunile de instalare aferente fiecarui tip în parte.

Hai, fii isteţ şi protejează-ţi telefonul! Altfel… ţi-ai putea imagina să stai o zi fără el, ca să-l duci în service?… Păi vezi?? 🙂

Please follow and like us: