Vino să afli tendințele Media pentru anul 2016, la Future of Media

Pe 26 noiembrie, la a treia ediție Future of Media, vei afla tendințele care pot defini lumea digitală în anul 2016!

Evenimentul va reuni specialiști din media, advertising, marketing, e-commerce și bloggeri, iar participanții vor putea dezbate alături de aceștia subiecte actuale, precum cele mai noi idei din advertising sau trendurile în consumul media. Iar cele de mai sus, dar și detalii despre cele mai utile instrumente pe care să le adaugi activității tale online reprezintă doar o parte din motivele participării la dialog și la schimbul de practici alături de invitații conferinței.

În cadrul a 3 sesiuni interactive, împreună cu Alexandra Iavorschi (Managing Director, StarcomMediaVest Group), Orlando Nicoară (Antreprenor online), Anca Nuță (VicePresident, Identity & Communication Director, Unicredit Bank), Robert Berza (General Manager, Zoot Romania), Claudiu Șerban (Owner, CLS  Media), Marius Coman (M2M Country Sales Manager, Vodafone Romania),  Ioana Filip (Executive Creative Director, MRM/McCann), George Zahiu (Program Director, Europa FM), Lucian Mîndruță (Jurnalist), George Buhnici (Realizator TV & Co-fondator Cavaleria.ro)  vei afla contextul și principalele evenimente care au caracterizat anul 2015, dar și cele mai noi perspective pentru 2016 pentru canalele și continutul media.

Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone Romania, Bitdefender și Unicredit Bank.

Detalii complete despre eveniment și înscriere: www.futureofmedia.ro/2015/

blogger

P.S.: Future of Media 2015 înseamnă pentru mine un an de blogging. Mi-am făcut blogul tocmai ca să intru gratuit la această conferință, de mare interes pentru mine, absolventă de Jurnalism, ce lucram acum un an în presă. Ei bine, acum sunt de partea cealaltă, vin în sală ca blogger, dar și ca PR al unuia dintre speakeri. Cum e viața, nu-i așa? 🙂