Go ahead, 2015! Make history!

La mulți ani!

Ne-a ajuns și 2015, din fericire! Ne-a ajuns cu vise mărețe, cu un entuziasm uriaș, cu curaj, cu voie bună, cu zâmbete și sclipiri în priviri! Așa cum trebuie să fie orice început de an sau de zi.

Simt că va fi un an istoric, pentru că mi-am stabilit foarte clar obiectivele, m-a prins foarte hotărâtă și foarte veselă.

Anul trecut n-am știut ce să-mi doresc de la el, drept pentru care nici nu am primit foarte multe. Dar da, a fost, într-adevăr, suprinzător din multe puncte de vedere, un an al lucrurilor noi în viața mea. Îmi amintesc că revelionul trecut l-am petrecut cu prietenele mele Andra și Alina și niciuna nu aveam vreo dorință specială pentru anul ce avea să vină, niciun plan măreț, nicio direcție mai clară. Și nu știu cum s-a întâmplat, că Andra s-a măritat (!!!), și nu oriunde, în America (!!!!!!), iar Alina a adus-o pe lume pe minunea de Sofi 🙂 Repet, niciuna din ele nu avea în plan așa ceva, nici nu le trecea prin minte. Cum nici mie, că o să le predau studenților de la FJSC. S-au întâmplat lucruri la care nici cu gândul nu gândeam, nici cu visul nu visam.

Dar acum, când știu ce vreau, când m-a prins cu temele făcute, cu zâmbetul pe buze, înconjurată de prieteni deosebiți, știu siiiigur că voi primi mult mai mult decât anul trecut, hehe! 🙂

Să vă fie bună inima în fiecare zi, să vă înconjurați de oameni veseli, să vă iubiți pe voi înșivă și pe cei din jurul vostru, să le zâmbiți și să-i îmbrățișați de câte ori au nevoie.

Go ahead, 2015! Make history!

dr

Foto: Renata Apanaviciene