No comment

Cum să ai totul aranjat impecabil, chiar şi când e mama departe

Raluca / April 25, 2016

Cel mai bun sfat pe care îl pot da unui student venit din provincie în Bucureşti este să nu se ducă la o bătaie cu perne îmbrăcat în cel mai bun palton. Adică aşa cum am făcut eu. Pentru că m-am umplut de fulgi şi timp de o lună m-am tot chinuit să-l curăţ şi să scap de toate glumele apărute pe seama mea pe stradă sau prin metrou.

E tare greu când nu e mama lângă tine să-ţi cureţe cum trebuie sacoul, să-ţi scurteze blugii, să-ţi coase tivul de la bluză sau nasturii care stau să cadă. E greu, mai ales că nu ai timp şi răbdare să le faci bine, aşa cum face ea de fiecare dată.

Dar, din fericire, atât pentru băieţi, cât şi pentru fete, există un loc profesionist în Capitală care face de toate, ca la mama acasă: curăţătorie ecologică, spălătorie, călcătorie profesională cu aburi, detaşare pete, reparaţii/retuşuri haine. Ba chiar curăţă profesional şi covoare  (cu colectare şi livare gratuită), pentru situaţii în care daţi party-uri mari şi faceţi dezastru pe la prieteni.

E important să ştii că nu trebuie să-ţi arunci o bluză pentru că ai pătat-o cu fond de ten sau ulei de motor şi nu reuşeşti să o mai cureţi. Există soluţii profesioniste şi rapide, aproape de cele mai importante centre din Bucureşti. Nu trebuie să te mai chinui tu ore întregi, dimpotrivă. Scapi de stres şi salvezi timp, fără să mai fii nevoit să cauţi soluţii băbeşti pe internet.

Poţi spăla şi călca tot ce vrei, începând de la halatul de baie, până la cojocul artificial. De la rochia de mireasă până la pilota de iarnă. Covoare, papuci, sandale sau, daca ai curele pentru care trebuie să mai dai ceva găuri în plus, LaUmeraş te salvează fără probleme!

Sincer, nu ştiu câte locuri de curăţătorie haine cunoaşteți voi prin oraş şi, mai mult decât atât, sunteţi şi mulţumiţi de ele, dar La Umeraş mi-a făcut o impresie foarte bună, mai ales că sunt accesibili, vin să ridice obiectele de acasă, iar preţurile sunt mai mult decât acceptabile.

  • Colectarea şi livrarea sunt gratuite
  • Hainele sunt asigurate, până în 100 euro
  • Livrarea se face între 24 şi 48 de ore

Vă recomand călduros să vă aranjaţi toate hainele La Umeraş şi …  să vă bucuraţi de o primăvară curată şi ordonată! 🙂

curatatorie

 

 

 

 

Please follow and like us:
Tweet 7k