Toată muzica pe care ai share-uit-o pe Facebook o găseşti pe Hickery

Aşa ce-mi place la Facebook opţiunea asta să vezi ce postai acum un an, doi, trei, de numa-numa… E o încântare să retrăiesc momente funny, să reascult piese care-mi plăceau, dar mai ales să văd cine mi-a mai dat unfriend, hehe!  😀

Auzisem ieri o piesă la radio, dar nu ştiam cum se cheamă neam! Doar aveam în minte videoclipul ei, cu nişte copii care aleargă prin noroi, la o oră de sport. Dar atât. Mi-am dat seama că am share-uit-o pe Facebook cu mult timp în urmă, dar nu îmi aminteam nici nume de piesă, nici de formaţie. Oricât aş fi căutat după cuvinte ciudate pe Google, nu am dat de ea.

Şi atunci mi-am amintit că există o aplicaţie care îţi arată toate piesele pe care le-ai share-uit la un moment dat pe Facebook. Ba chiar mai primeşti şi recomandări în funcţie de preferinţe. Pentru mine, pe cuvânt, e cea mai folositoare aplicaţie peste care am dat în ultimele săptămâni.

Se numeşte Hickery Music şi e creată de doi români!

Cei care au creat aplicaţia sunt doi foști olimpici la informatică, Mircea Dima și Florian Marcu, care au în spate internshipuri la Twitter și Facebook, potrivit Mobilissimo.

Eu nu pot decât să le mulţumesc! 🙂 Piticul de pe creier dansează mulţumit.

P.S: Asta e piesa de care vă ziceam mai sus.