No comment

Evenimentele lunii martie la  IKEA® POPAS URBAN

Raluca / February 27, 2017

Hey, dragilor,

Aşa cum vă povesteam, am vizitat vineri seară IKEA® POPAS URBAN, spațiul de relaxare de pe Calea Victoriei nr. 46, care își așteaptă vizitatorii toată luna martie.

Ce puteţi face frumos pe aici? Păăi, în primul rând, puteţi savura o cafea din partea casei, vă puteţi uita la filme în timp ce testaţi canapelele și fotoliile comode, puteţi să lucraţi de aici, să vă mutaţi biroul pentru o zi sau vă puteţi da întâlnire cu gașca de prieteni.

Da, la IKEA POPAS URBAN vă puteţi simţi ca la voi acasă, în fiecare zi, între 12:30 și 21:30, până pe 29 martie.

Aş menţiona că IKEA® POPAS URBAN nu este un punct de vânzare, însă în fiecare săptămână aveţi parte de numeroase oportunităţi de ateliere și evenimente cu tematici diferite din universul IKEA.

Ca de exemplu…

 

Ateliere pentru copii:

Sâmbăta și duminica sunt zilele în care copiii învață și își explorează creativitatea între 12:30 – 15:30. Înscrierile se fac în săptămâna evenimentului prin formularul dedicat membrilor IKEA FAMILY, iar evenimentele sunt:

 • 25 – 26 februarie: Atelier de mărțișoare
 • 4 – 5 martie: Atelier de confecționat felicitări și flori pentru Ziua Mamei
 • 12 martie: Festivalul florilor – atelier de confecționat accesorii în formă de floare și face painting cu flori.
 • 18 martie: Teatru interactiv în care copiii vor recrea piesa Hänsel și Gretel alături de echipa de actori.
 • 19 martie: Atelier de ziua Pământului cu tema: Călătorie din centrul Pământului până la Curcubeu.
 • 25 martie: Atelier de artă reciclată
 • 26 martie: Teatru de păpuși despre mediul înconjurător

 

Seri de film suedez

În fiecare marți, IKEA organizează alături de Ambasada Suediei seara de film suedez. Intrarea este liberă, iar filmele pregătite sunt:

 • 28 februarie: Stockholm Stories
 • 7 martie: The Ice Dragon
 • 14 martie: Trespassing Bergman
 • 21 martie: Short Films for Children/We Are the Best!
 • 28 martie: Bikes vs. Cars

 

8 martie este ziua femeilor

De 8 martie, IKEA® POPAS URBAN găzduiește o seară a fetelor. 60 de norocoase vor putea să participe la un concert special alături de cea mai bună prietenă. VUNK va cânta 60 de minute pentru 60 de fete speciale, în spațiul prietenos din IKEA® POPAS URBAN. Accesul se va face pe bază de înscriere.

 

Săptămâna suedeză

Ambasada Suediei va organiza activități și evenimente dedicate iubitorilor culturii suedeze în perioada 13 – 17 martie. Cursuri de limbă și cultură, concursuri de trivia cu premii și o Fika în care vom discuta despre literatura suedeză sunt momentele cheie ale săptămânii.

 

Ziua Pământului

Pe 19 martie stingem lumina timp de o oră, însă invităm toți trecătorii să „poposească” pe Calea Victoriei 46. We Singing Colors va oferi primul concert cu lumina stinsă. Am pregătit lanterne, lămpi cu baterii și multă energie pozitivă.

 

Săptămâna aniversară

Pe 21 martie, IKEA împlinește 10 ani în România. Un motiv perfect de sărbătoare. Începem pregătirea cu o petrecere în pijamale în IKEA® POPAS URBAN pe 18 martie și continuăm săptămâna cu o mulțime de surprize în „popas” și nu numai.

 

Săptămâna sustenabilității

Grija față de mediul înconjurător începe de la fiecare dintre noi și din gesturile simple pe care le facem acasă. În săptămâna 25 – 29 martie, fiecare zi înseamnă povești și ateliere despre gesturi noi pentru mediu. Vizitatorii vor învăța cum să crească legume folosind cotoarele plantelor pe care le aruncă de obicei, cum să recicleze mai simplu și cum să își organizeze locuința pentru a consuma cât mai puțin.

Programul activităților va fi actualizat pe www.IKEA.ro. Intrarea este gratuită, iar anumite evenimente for fi anunțate pentru înscrierea prin formularul IKEA FAMILY.

 

 

Pentru mai multe informații:

IKEA România, Daniela Stoican, PR Manager, daniela.stoican@IKEA.com.

MSLGROUP The Practice, Dana Marin, PR Manager, dana@thepractice.ro.

IKEA este o companie de retail mobilier și decorațiuni, de origine suedeză, fondată în 1943 de Ingvar Kamprad. Marca IKEA a fost înregistrată în 1943, în Suedia. Majusculele din denumirea IKEA provin din inițialele numelui fondatorului: Ingvar Kamprad, numelui fermei unde a crescut: Elmtaryd, şi numelui satului în care se găsea ferma: Agunnaryd. În august 2016, IKEA Group deținea și opera 340 de magazine în 28 de țări sau teritorii, sub acord de franciză cu Inter IKEA Systems B.V. În timp ce alte peste 40 de magazine IKEA erau francize deținute de alte companii decât IKEA Group.

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010 a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din IKEA Group. Detalii pe www.IKEA.ro.

Viziunea IKEA

Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulți oameni.

Misiunea IKEA

Să oferim o gamă largă de produse de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru casă – funcționale și cu un design de calitate, la prețuri atât de scăzute încât cei mai mulți oameni să și le poată permite.

Please follow and like us: