Cu IndyDraw devii supereroul la care ai visat mereu

Toată lumea are un erou preferat. Un personaj de film, din desene animate, un sportiv, un cântăreţ, un actor, un politician, orice. Toţi visam să fim cineva când eram mici, şi nu numai atunci!

Nişte oameni talentaţi din Bucureşti s-au gândit să vă împlinească aceste vise. Cu ajutorul tehnologiilor moderne, aceşti artişti grafici realizează desenele supereroilor preferaţi chiar cu chipul vostru.

Acest loc unde visele devin realitate se numeşte IndyDraw.

“IndyDraw e un proiect al pasiunii pentru grafică. Suntem câţiva oameni care încercăm să construim un loc pe Internet unde oricine să poată comanda portrete personalizate sau compoziţii grafice deosebite, premium, în diverse stiluri (cu accent pe comic-book, dar şi pe cartoon, pictural, caricatură, movie poster etc.). Cu ajutorul IndyDraw oricine poate construi cadouri frumoase sau amintiri plăcute pentru cei dragi”, spune Cristian Băiţă, fondatorul IndyDraw.

Nu ţi-ar plăcea un tricou, o cană, un afiş cu eroul preferat care seamănă cu tine sau, de ce nu, un comic-book în care chiar tu eşti eroul principal? Acum se poate 🙂

11412428_480593755424120_4568545224321914915_n