Internet Explorers, Escape Room și TROLL. Află legătura!

Luni seară am trăit prima mea experiență de escape room la  TROLL, care se află chiar vis-a-vis de Intercontinental și are genialul site numit GameOfTrolls. Și ca primă experiență, vă zic din start, m-am descurcat excelent! 😀

The Bike Room de la TROLL este de fapt atelierul lui Mihai Trolescu, un prieten care îți pune la dispoziție atelierul pentru ca tu să-ți poți repara bicicleta și să participi la un concurs de ciclism, la munte, de care ai aflat în ultima clipă.

Macheta-bicicleta-Fossil

Mai departe, te descurci… și să-ți faci repari bicicleta, dar și să ieși la timp! 🙂

Probabil vă imaginați cât de entuziasmată am fost când m-am trezit alături de alți 5 bloggeri, contra-cronometru, în căutarea indiciilor și apoi a cheii cu care să ieșim învingători. Ziceai că suntem pe urmele averii lui Vâlcov. Ba nu, pe urmele a tot ce a confiscat ANAF-ul în ultima săptămână.

Oricum, a fost o experiență nebună, care merită repetată cât mai des pentru că îți pune mintea la treabă, îți reamintește exercițiile de matematică și logică din liceu,  te determină să lucrezi în echipă, vrei, nu vrei, și înveți să fii mult mai atent la detalii.

Mă bucur că am făcut parte din echipa Internet Explorers, în varianta de luni, compusă din Iulia, Emil, Andrei, Marin și două Raluci.

Cu această ocazie mi-am dat seama cât ador lacătele cu cifru. Aș putea sta o săptămână să  legăsesc combinația bună 😀 Și cel mai important, am învățat cum să le schimb cifrul după ce le deschid 😛 Pun pariu că unii dintre voi se gândesc cum se face… nu-i așa? 😀

Escape-Room-cu-biciclete-Internet-Explorers