Ioan Rus îşi pregăteşte bagajele să plece la muncă în străinătate

Ce-a zis Ioan Rus, fostul ministru al Transporturilor, este impardonabil! Adică faptul că “românii din străinătate lucrează pe circa 1.500 de euro, iar de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevestele – curve”.  (Detalii AICI)

Evident că la câteva ore de la declaraţia de o prostie crasă presiunea a făcut ca omul să alerge cât vede de la Palatul Victoria, până nu-l linşează rudele celor plecaţi în străinătate să lucreze pentru 1.500 de euro sau mai puţin. Adică toată lumea!

Asta pentru că nu există familie din această ţară care să nu aibă sau să fi avut părinte/copil/frate/soră/mătuşă/unchi/verişor/cumnat plecat să muncească în străinătate. Dar asta nu e nicio ruşine!

Ei pleacă pentru că aici nu găsesc de muncă sau sunt atât de prost plătiţi că nu îşi pot clădi un viitor. Din cauza cui? A statului care nu are grijă de mediul economic să fie propice dezvoltării locurilor de muncă, deci să-şi ţină cetăţenii acasă. Aşadar e vina parlamentarilor. Şi tot ei ne fac pe noi golani şi curve.

Şi faza e că majoritatea celor rămaşi acasă se chinuie deja destul de tare ca să-şi mai bată joc de efortul celor care trimit lunar nişte bani să pună deoparte.

Dar ce nu ştiu ăştia aleşi de golani şi curve este că dacă ne enervăm putem să îi dăm pe toţi jos, prin presiune, la fel de uşor cum ei ne pun etichete din astea, demne de titlul lor.

Probabil Ioan Rus acum îşi face bagajele, să plece la muncă în străinătate, pentru că în ţara asta plină de rude de căpşunari, betonişti  sau medici răsfiraţi pe meleaguri străine, nu ştiu cine-l mai vrea.

ALERT! The romanians are Ioan Rus is coming!