Unde se află adevăratul Jurassic World?

Băi, şi-am ajuns la Jurassic World 3D… Efectele speciale au început direct cu un vânt puternic pe Iuliu Maniu şi urmat de o răpăială… băi dar nu m-am lăsat, şi-am ajuns la filmul cu care am crescut. Mulţi ani pe peretele de lângă pat stătea un poster cu marele T-Rex şi cu “jip-urile” verzi cu galben pline de reflectoare. Încă îmi mai doresc un SUV plin de reflectoare… urmează.

Acum, filmul… Jurassic.. World.. trei de pix.. nu mi-a plăcut… s-a schimbat el prea mult, am crescut eu, o combinaţie de asta. Îmi aduc aminte de el ca fiind ceva serios.. acum parcă au încercat să mulţumească pe toată lumea şi au bagat câte un pic din toate să fie bine. Ca şi corporaţia din film care se strofoacă să strângă cât mai mulţi vizitatori pe faimoasa insulă, devenită acum parc de distracţii.

“Jip-urile”… care erau de fapt Ford-uri.. acum s-au transformat in Mercedes. Aici am zâmbit, că-s fan Mercedes dinainte de Jurassic Park. Mi-a dat impresia pe alocuri de film cu buget redus, cu toate ca nu e cazul. Replicile slabuțe și cu situații care nu-și au locul într-un sf de calibrul lui Jurassic Park. E un film ușor de digerat și cel mai bine de văzut într-o sală de cinema gen cea de IMAX Afi. Efectele speciale și sunetul puternic te fac să tresari de câteva ori 🙂

Până la urmă T-Rex rămâne tăticul chiar dacă dorința lumii tinde spre “ceva, mai mare, mai înfricoșător”. Și te face să te gândești, unde se află adevăratul Jurassic World? Acolo pe insulă sau într-o lume nesătulă de bani.

Du-te la Jurassic World! Și spune-mi, tu ce părere ai?

 

Post scris de Doar Teo 🙂