Voluntariat

Kinga Sebestyen a cântat la vioară și a interpretat Ozosep la a VI-a ediție a Kangoo Jumps pentru viață (VIDEO)

Raluca / March 17, 2015

A șasea ediție a evenimentului Kangoo Jumps pentru Viaţă, eveniment sportiv caritabil organizat de Asociaţia MAME în parteneriat cu Kangoo Club România, a fost o ediție nemaipomenită!
Peste 200 de împătimiți ai acestui sport au venit la atât din Bucureşti, cât şi din ţară pentru a participa la şase sesiuni de antrenament susţinute de instructori de kangoo jumps naţionali şi internaţionali la Centrul Sportiv Apollo.

Kinga Sebesteyen și instructorii Marica Ildico, Cristina Pintea, Florin Tudor, Camelia Dinu & Trupa SOBIS, Andreea Zaragiu, Gabriel Ghiță, Marcin Witek au făcut furori în rândul participanților.

20150315_120014

Scopul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru copiii diagnosticaţi cu cancer şi alte boli grave care primesc îngrijire în cadrul Centrului Steluţelor, centru de suport, consiliere şi recuperare medicală înființat de Asociația MAME.

Suma strânsă în cadrul evenimentului a fost de 9.825 lei, bani care vor fi redirecționați către sprijinirea copiilor bolnavi de cancer și alte afecțiuni grave.

“Evenimentul a devenit deja o tradiţie și ne bucurăm să vedem că, de la an la an, se implică tot mai mulți oameni pasionaţi de mișcare, sprijinind astfel activitatea Asociaţiei MAME. Fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor ajuta copiii diagnosticați cu cancer și alte boli grave să beneficieze gratuit de ședințe de consiliere psihologică, recuperare medicală, precum și de ateliere de art-terapie emoțională” a declarat Maria Culescu, preşedinte fondator al Asociaţiei MAME în deschiderea evenimentului.

 

mame

 

De lăudat este faptul că Kinga Sebestyen se implică în Campania “Kangoo Jumps pentru Viață” încă din 2010!

De la debut și până în prezent, s-au strâns peste 35.000 de lei, bani ce au fost donați pentru tratamente, pentru amenajarea locului de joacă din cadrul Institutului Clinic Fundeni, pentru a susține diverse investigații medicale pentru copiii aflați în grija Asociației M.A.M.E.

Cireașa de pe tort a acestei ediții a fost momentul în care Kinga Sebesteyen a cântat la vioară, după care a interpretat refrenul de la Ozosep. Nu credeam că știe și să cânte 🙂 Vedeți în filmuleț ce nebunie a fost. Abia aștept ediția următoare!