No comment

Dimineaţă perfectă de duminică: Încătuşată, pe urmele unui deţinut rus, la Locked In

Raluca / May 31, 2015

Astăzi am fost pentru prima oară încătuşată. Şi recunosc că mi-a plăcut 😀 (perverşilor!) Mi-a plăcut doar pentru că a durat puţin, de aia! Nu, n-am făcut nimic rău şi nici nu am încercat să copiez 50 Shades of curcubeu… Doar am avut curaj să intru într-un nou Escape Room, şi anume, la Locked In, pe strada Radu Vodă nr. 16A, foarte aproape de Hotel Horoscop.

Povestea sună cam aşa: eşti condamnat pe nedrept şi închis într-o închisoare de maximă securitate. Nu ai nicio şansă de evadare din Cell #37. Totuşi, când ai renunţat la orice speranţă, afli că un fost prizonier rus a pus la cale un minuţios plan de evadare, doar că n-a mai avut norocul să-l urmeze, pentru că a fost ucis înainte de colegii săi de celulă. Aşadar, există sigur o cale de ieşire, indicii, dar nu ştii care. Eeei, şi aici intervine partea palpitantă!

Mi-a plăcut Celula #37 de la Locked In pentru că era foarte simplu aranjată, cu puţine elemente, dar destule puzzle-uri ca să te pună în încurcătură. Ne-am împotmolit puţin la nişte smiley faces, dar am reuşit să evadăm în 41 de minute, adică locul al doilea pe Wall of Fame-ul camerei. Singurul sfat pe care îl dau pentru această cameră este să vă uitaţi bine la ce e în jurul vostru şi nu vă complicaţi, pentru că totul e la îndemâna voastră. Simplu ca o dimineaţă de duminică! 😀

Foarte primitori organizatorii acestui Escape room şi foarte drăguţă camera de primire, unde m-am pozat ca o evadată fericită, după cum se poate vedea mai jos.

unnamed

Încep să fiu mândră că fac parte din echipa Internet Explorer la escape rooms şi îmi propun să ajung tot cu ea şi la Dracula, viitoarea cameră ce se va deschide în câteva săptămâni aici şi care se anunţă foarte promiţătoare. Formula de azi a fost completată de Emil, Malaezu, Raluca, Alin şi Ana.

A, şi să ştiţi că dacă evadaţi la timp aveţi parte şi de o supriză plăcută, bilete la filmul Comoara, al lui Corneliu Porumboiu. Aşa că, evadare plăcută vă urez!

Please follow and like us:
Tweet 7k