Cooltură

3 zile și 3 nopți de dans și muzică în București

Raluca / April 13, 2016

Sau de ce să participi la History of a lost Love Dance Festival, între 15 și 17 aprilie.

Acest sfârșit de săptămână vine cu un autentic si unic festival de dans dedicat profesioniștilor, dar și începătorilor. Pasionații de muzică și de dans vor avea 3 zile și 3 nopți în pași de Mambo, Salsa, Tango Argentinian, Jazz sau Bachata & Kizomba, între 15-17 aprilie cu ocazia History of a lost Love Dance Festival.

History of a lost Love Dance Festival își propune să îmbine istoria muzicii latino-americane și a dansului cu filmul. De asemenea, vor avea loc petreceri și lecții de dans la care vei putea dansa cu maeștri, artiști naționali și internaționali, din țări precum România, Portugalia, S.U.A, Cuba, Croația, Argentina.

Festivalul de 3 zile și 3 nopți va avea loc la Hotel Caro (Barbu Văcărescu 164 A), între 15-17 aprilie.

Prețurile biletelor variază în funcție de facilitățile oferite și le puteți cumpăra accesând site-ul evenimentului : History of a lost Love Dance Festival sau direct, la Hotel Caro, în ziua evenimentului.

Despre artiști și program History of a lost Love DANCE Festival www.historyofalostlove.com și pe pagina de Facebook www.facebook.com/HistoryofalostLove.DanceFestival

Afis_History of a lost Love DANCE Festival

Eveniment desfăşurat sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina.

Sponsori History of a lost Love DANCE Festival: Hotel Caro, Tetra Vision, Alavero, Himalaya Wellness.

Parteneri media History of a lost Love DANCE Festival: Magic FM, NewEditionNews, Jurnalul Bucurestiului, Fashion8.ro, QMAGAZINE, IQool.

Bloggeri parteneri History of a lost Love DANCE Festival: Fulvia Meirosu, Presa in Blugi.

 

Please follow and like us:
Tweet 7k