Mare e grădina Domnului, dar niciun anunț pe OLX ca acesta!

De ziua bărbatului ne-a fost dat de la Dumnezeu să găsim pe internet un anunț de la un adevărat bărbat extrem di diștept ce  își caută colegă de apartament. De remarcat este că se semnează Christian Grey. N-a văzut OLX-ul așa ceva, și doar știți, OLX-ul a văzut de toate, de la păr de cămilă până la OZN-uri. 

Așadar,

„Caut colega apartament  (strict colegă, pentru că veți citi mai jos, doar fetele diștepte îi pot stimula EQ-ul uriaș)

Apartamentul este pe numele meu (tot Christian Grey scrie și în buletin? nebunule, tu chiar vrei o jurnalistă) , achizitionat in iulie 2013 

L-am luat cu prima casa, eu platesc rata de 1200 lei lunar, si din vara lui iulie 2014 , locuiesc singur. (și abia azi te-ai simțit singur și neexploatat intelectual?) Cunosc vecinii. (D’oh, ți-ai dat seama din prima cine știe felosofie și a vorbi și cine nu). Cunosc locatia indeajuns de bine sa te simti in siguranta. (Adică? Umbli cu mine de fiecare dată ca să mă simt în siguranță? Ce de treabă ești! Mă bucur că exiști pe OLX) . Cunosc plata intretinerii si am toate documentele aferente ca sa iti demonstrez transparenta cheltuielilor. (Mda, și mie mi se pare normal să mai știu din când în când plata întreținerii, doar nu mi-e atât de drag administratorul să arunc cu salariul meu în el, așa ca la ziua lu’ Salam)

Un an, ( iulie 2013 pana in iulie 2014) l-am inchiriat ( 6 luni unui cuplu), apoi la 4 fete. (E clar, e spurcat rău apartamentu)

NIciodata nu m-a interesat sa fac profit, tocmai de aceea, le-am aratat chiriasilor banii pe care ii platesc, le-am indicat banca. Contul. Si obligatia de a pune lunar banii acolo. (Da, șefu, toată găleata cu mărunt pentru contu lu Christian Grey, să se potrivească cu filmu)

Cum anumiti oameni au profitat, am fost nevoit sa ma mut . In iulie 2014 am facut niste investitii ( 4.000 euro ) pentru cresterea calitatii confortului. (Sper că e și un Xbox p-acolo. De bice nici nu mai întreb…)

Actualmente sunt singur. NU am chiriasi. Nu am familie. Nu am copii. Am 26 ani. (La vârsta ta, mamaie… și cu apartament. Păcat. Mare Păcat, ortodoxule!)

caut o FATA ( 18-50 ani ) , nu ma intereseaza varsta, ci ma intereseaza sa  (Cunosc eu o fată la 50 de ani, dar îi e rușine să locuiască cu băieței mai tineri, că de, lumea asta perfidă…)

1. Ai un venit lunar sa iti platesti chiria ( Nu ma intereseaza daca esti intretinuta de parinti sau iti consumi singura traiul. Nu ma intereseaza daca ai 20 ani si esti asistenta Tv sau lucrezi la Carffour si ai 45 ani) (la Carffffffour sunt fete care își consumă singure și traiul și mălaiul… poate la Capatttttooooss le consumau împreună cu Vadim, sau cine mai știe…)
2. Sa fii crestin-ortodox ( exclus alte religii, ori membri organizatii dubioase, sau partizani ai cultelor ciudate) E casa mea si nuti cer sa asculti muzica plastica,ci doar sa nu imi umpli peretii cu insemne oculte, si sa nu imi sperii vecinii prin vestimentatia, comportamentul ori indecenta ta. Constitutional, ai dreptul sa te comporti cum vrei, si ai dreptul sa fii libera, dar cand intri in apartament, este proprietate personala. (muzică plastică? adică din aia produsă de sticle din plastic? Și tot constituțional am dreptul să te înjur dacă nu tragi apa la baie sau nu ștergi chiuveta de pastă de dinți, nu-i așa? Și cum vine asta cu pășitul peste prag care se transformă în proprietate personală? Nu am voie să mișc bibelourile, nu? Să nu dăm în alte culte, aham, aham…)
3. Ma intereseaza ca fostul sot, fostul iubit, colegii facultate# masterat# doctorat ,admiratorii de pe FCB , sa nu faca un obicei de a te cauta pentru a crea probleme , cu vecinii. Am nevoie de liniste ( Imi castig banii scriind. Lecturand. ) (Eu n-am cont pe FCB, ce e? Fotbal Club București? Fete Cuminți București?  Fac Curat Bine? Oricum, le voi zice admiratorilor de acolo să se rezume la like-uri și share-uri, nu mai mult, că nu e bine să mă caute, aproape niciodată, pentru că adios karma scriitorilor care lecturează)

Banii , suma de 600 lei, o pot folosi ptr
a) plata ratei ( asadar ma ajuti 50% la aceasta suma) (Doar un creștin-ortodox se bucură să audă că ajută pe cineva în acest caz, da
b) suma de 600 lei o putem folosi pentru imbunatatirea conditiilor de trai din apartament, aspect ce are principalul efect pozitiv pentru ca poti beneficia de ele. ( Banii din chirie, investesc in casa, produsele raman ale mele, dar poti beneficia si tu . In zece luni, cu 6000,00 lei pot echipa de la IKEEA camera ta, sau pot investi in aparate electrocasnice bucatarie. Sau in camera ta punem lua aer conditionat # redecorare IKEEA sau mobila iar acelea raman ale mele, dar ai avantajul utilizarii acestora. Iar cand vei pleca, dupa 3#5#12 luni ele raman ale mele. ( Avantajul meu e ca daca stai 24 luni la mine, imi imbunatatesti locuinta cu ELECTROCASNICE in val de 3200 EUR ). In practica poti sta si 3 luni. Sau o luna. (Îmi place calculili tale matematice, dar IKEEA unde ai învățat să scrii, scriitorule care lecturezi pe bani sau cititorule care scrii pe bani?)

Despre mine :
26 ani
jurnalist (opa!! păi cu așa caligrafie, eu zic să ceri puțin mai mult la chirie, că cine știe ce-o mai fi pe la locul de muncă mâine-poimâine)

am apartamentul unde vei locui  
am o masina de 10,000 EUR luata in leasing
am un salariu putin sub 3000lei , nam nevoie de banii tai, doar ma plictisesc si vreau sa comunic cu cineva inteligent. Daca esti masteranda,sau esti la doctorat, nu ma deranjeaza daca vii cu un pian ori o vioara. (nai, nai, dar eu nam, nam pian ori vioara, decât o muzicuță. ori asta e de nivelul liceului, cel mult facultate??)

Camera ta are cheie personala. Poti schimba yala. Poti instala orice usa, pe costul tau care sa iti ofere osiguranta suplimentara. (se poate să instalez o ușă care să dea direct în afara blocului? că nu vreau să deranjez un jurnalist care lecturează, s-ar putea să îi distrag atenția din orice)

Eu nu am vizitatori si pretind si din partea ta acelasi lucru. Evident ai dreptul la mici exceptii. (măcar poștașul, boss?)

N-am nevoie de banii tai. Dar am nevoie de prezenta si prestanta ta. (păi mai sus mi-ai zis negru pe alb cât face comunicarea mea inteligentă, acum nu vrei decât prezența și prestanța? ce am de prestat că nu prea am înțeles.. nepunerea de icoane?)

Daca esti studenta masteranda doctoranta la Comunicare, jurnalism sau scrii carti, daca esti comunicativa , inteligenta ( vei sustine un test de 100 intrebari grila), atentie nu glumesc, ai putea avea sansa de a locui alaturi de mine. (#MISEPARECORECT. ORICINE AR TREBUI SĂ TREACĂ UN TEST DE ADMITERE ÎNAINTE DE A SE MUTA ÎNTR-UN APARTAMENT. iar întrebările să fie cât mai variate, de la zootehnie –  câte specii de gândaci există pe planetă la electricitate –  cum se montează un bec în Papua Noua Guinee)

Si stai linistita. Nu ma intereseaza o relatie de cuplu perioada asta ( ci ma intereseaza PROFESIA ) , sin niciun caz nu e anunt matrimonial. (PHEW. Deja voiam să întreb dacă preferi omletă sau ouă moi dimineața, dar mi-am dat seama că nu știu să gătesc). Nu m-as incurca sentimental cu una instabila ca tine ( social, financiar) care isi cauta chirie pe OLX.
In schimb te voi uza social , spiritual, cerebral. Daca esti genul care citeste mult. Sau care viseaza. ne vom intelege bine. (@!#@%#$^%^&$&%#=cuvinte dulci despre mama, tatăl și rudele tale de gradul 7)
Nu ma intereseaza daca ai 18 sau 50 ani, atata timp cat esti un bun partener de conversatie. De fapt, ma intereseaza sa gasesc pe cineva cu un EQ ridicat! (AMEN MEN!)

 

Nu mă credeți?? Luați, citiți! AICI (Later edit: marele anunț a fost șters, ceea ce mă face să cred că Christian Grey chiar ar fi un nenincă de prin Berceni 🙂 )

Specialiștii din comunicare spun că totul este un fake al echipei OLX, ca să mai vorbim despre ei puțin, că „la mulți ani” nu le-a zis nimeni azi 🙂 Anunțul face parte din seria anunțurilor virale gen „fotomodel care donează pupici fetelor de Ziua Îndrăgostiților”

Totuși, eu nu mă îndoiesc de prostia umană… 🙂

10 thoughts on “Mare e grădina Domnului, dar niciun anunț pe OLX ca acesta!

    • Din pacate, n-am apucat sa-i fac. Chiar am crezut ca va mai ramane acolo, cat sa fie comentat indeajuns. Daaar, am dat copy paste cuvant cu cuvant la articol, trust me ca n-am bagat nimic in plus de la mine 🙂

  1. Ah, si chiar ar fi indicat sa i se faca un print… nu stiu cat de mult o sa rezista in google cache.

  2. Tu ai scris “felosofie”, e intentionat, nu? E de doua ori mai nostim in context. Omul s-a distrat cu anuntul, clar. Poate a fost vreun A-Lister care a testat piata.

    • da, toate cuvintele denaturate sunt intentionate, evident. doar nu era sa fac o analiza semiotica pe text. m-am distrat si eu, nu numai el

Comments are closed.