Cooltură

Susține proiectul muzical ”Alchimie” al lui Marius Matache

Raluca / March 10, 2016

De 8 Martie, am avut parte de un tratament special datorită folkistului doctor în chimie Marius Matache,  sensibilei Alina Manole şi incredibilei pictoriţe Medi Dinu, în vârstă de 104 ani, totul fiind condimentat de decorul boem al Casei Eliad (Casa Artelor din Sectorul 3, de pe Str. Mircea Vodă nr. 5).

În primul rând, Marius Matache cântă la fel de frumos pe cât glumeşte.  Sau invers. Motiv pentru care vă recomand călduroos să mergeţi la spectacolele sale. Eu mereu mă simt ca la un stand up între piesele lui.

Marius îşi promovează noul album, “Alchimie”, o poveste cu 11 capitole, care se deschide “La un han” și se încheie “pe linia ferată, cu trenul care pleacă, dar lasă deschisă povestea pentru o continuare, cu două piese cu ploaie, cu două piese lirice, toate situate diametral opus față de piesa centrală, Alchimistul”.

Marius este printre puţinii oameni care au nebunia de a demonstra că folkul poate mișca din nou mase, că poate fi mai mult decât un om și o chitară, că poate fi vizibil.

Dar pentru a pune în aplicare acest plan, are nevoie de sprijinul oamenilor care cred în muzica de calitate, în muzicienii independenți ce vor să „rupă normele”, pentru că oricât de mult ar visa și oricât de mult l-ar sprijini prietenii, un produs artistic de calitate e condiționat de bugete importante.

Motiv pentru care a lansat o campanie de crowdfunding cu finanțare flexibilă, la care vă recomand din suflet să contribuiţi cu cât puteţi. E un om extrem de talentat şi merită tot sprijinul nostru!

 

 

 

Please follow and like us:
Tweet 7k