Amenajează sau decorează cu Moment și câștigă mii de premii

Zilele trecute m-am reîntâlnit cu MOMENT. Ultima oară când m-a marcat profund era prin clasa a VI-a, când aveam ochelari mari din plastic, rozalii, pe care, tot nu-mi explic cum, îi rupeam săptămânal. Şi mă trezeam în fiecare duminică seară că nu am ochelari pentru luni şi cum văd eu la tablă problemele la fizică??? Şi zău că inventam tot felul de prostii, apă cu făină, să mă ţină până-mi aducea mama un MOMENT salvator. Şi aşa arătau ochelarii mei cu n-şpe straturi de lipici pe ei, de se întrebau colegii de ce am două rânduri de braţ de ochelari. Artă, frate! dar dacă nu erau ochelariști, cum să înțeleagă…

Eiiii, recent am avut parte de o reîntâlnire matură, veselă, dar mai ales utilă, cu cei de la MOMENT. Pentru că acum am regăsit în gamă o groază de produse extrem de practice, cu care nu credeam să mă întâlnesc vreodată.

Ne-am adunat noi, vreo 20 de bloggeri, într-o miercuri seară, la un escape room foarte bine pus la punct, Breakout, pe strada General Nicolae C, un loc în care găsiți toate condimentele necesare pentru a vă relaxa cu prietenii. Dona 18. Eu am nimerit în camera Rosemary’s Baby cu 3 băieţi curajoşi: Cristi Florea, Mihai Vasilescu şi Radu Anghel.

Pe lângă faptul că fiecare e câte un mic guru al online-ului, aş pune pariu că sunt şi ardeleni. Altfel nu-mi explic de ce eu mă comportam fix ca o moldoveancă, adică am răsturnat totul ca să găsesc indiciile în primele 3 minute, iar ei nu înţelegeau dacă îmi este rău de la prăjituri sau am păţit ceva. Oricum, am evadat la timp, am râs copios, ne-am distrat tare de tot, aşadar, a fost o experienţă nebună.

MOMENT ne-a răsfăţat cu dulciuri şi ne-a oferit cadouri foarte utile, pentru care nu vreau decât să le mulţumesc tare şi să le spun că au avut efect garantat. Aş mai scrie multe, dar nu mai am răbdare să mă duc să lipesc ceva nu mai poate aştepta: vreo 20 de perechi de cercei 🙂

11800178_977209908966591_2861122784458621989_n

Henkel Romania a lansat campania „Moment îți dă puterea de a munci bine!”, desfășurată la nivel național, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, la care participă toate produsele Moment.

Mecanismul promoției este foarte simplu. Achiziționezi produse Moment de minimum 50 de lei, înscrii bonul pe www.moment.com.ro/ro/promotii/promo.html și poți câștiga unul dintre cele 6.300 prânzuri la McDonald’s, 500 lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 euro.

Moment te ajută să lipești cel mai bine orice, oricând. Cu produsele Moment poți repara lucruri dragi sau poți monta obiecte pe perete fără să fie nevoie sa îl găurești. Cureaua ruptă poate fi lipită perfect cu Moment Super Glue. Dacă ai planuri de amenajare a locuinței, bucură-te de garanția rezultatelor excepționale cu Moment Mortar Universal, Moment Adeziv pentru Gresie și Faianța sau Moment Glet! Lipește plăcile de parchet cu Moment Parquet și bucură-te de ambianța plăcută din căminul tău! Află cum Moment îți poate oferi cele mai bune soluții pentru orice îți propui să decorezi sau să amenajezi de pe site-ul www.lipesteorice.ro.

Multe momente colorate şi rezistente vă doresc! Aștept să le găsesc pe toate  la hashtagul

#EvadeazaDinCotidianCuMoment 🙂