Noi doi și restul lumii

„Ionuțe, cum stai cu Tinderul?”, întreabă ea.

„Eeeh, trebuie să mai pun și eu niște poze mai bune, nu știu de ce nu mă place nimeni până acum”, răspunde el răzând.

Oamenii caută și caută până găsesc ceva bun. De fapt, și mai bun. Ceva care se potrivește mănușă cu statutul lor, cu starea lor, condițiile, mentalitatea și dorințele lor. Și pentru că acum avem acces la tot ce vrem și ce nu vrem, mofturile se schimbă mai des. Nu mai ai răbdare cu oricine, nu mai suporți ușor pe oricine, când ți se greșește cât negru sub unghie, ALT + SHIFT + DEL. Că doar nu e timp de pierdut. Te bazezi pe experiența de viață, pe vârstă, pe cât de smart și flexibil e sau pur și simplu dacă știe să te citească și să se poarte cu tine după ce mood ai. Și evident, după cât învață să te iubească.

El a cumpărat casa cu credit, fără ca ea să știe. Acum ea e derutată. Chiar dacă a vrut să pară surpriză, nu știe dacă chiar va rezista mult timp în viitorul lui.

El vrea să nu facă nunta acum, că e posibil să plece la muncă în Canada. Ea nu știe cât va mai dura relația lor.

Ea nu vrea să se mute cu el pentru că simte că trebuie să facă pe nevasta prea devreme și ar mai vrea să se distreze puțin.

Ei nu se duc la părinți să vorbească despre nuntă, pentru că ai lor nu sunt de acord că el nu are facultate. Se vor face de râs.

Lor nu le trebuie acte. Au o fetiță, e de ajuns să știe că vor rămâne împreună toată viața. Chiar dacă părinții lor nu le mai vorbesc.

Când te mai întreabă vreo rudă dacă ai pe cineva sau când te măriți răspunde-le doar că ești bine și nu e treaba lor în brațele cui dormi tu noaptea și că e mai important că nu le-ai furat capra din curte care le dă lapte în fiecare dimineață.

Trăim alte vremuri față de acum 15 ani, când era firesc să ai o relație de 1-4 ani, venea o logodnă, o nuntă, se mutau amândoi, un copil, doi, trei și totul era bine în ochii lumii. Acum e mai important să vă fie vouă bine și apoi în ochii lumii.

Cu credit, fără credit, cu facebook sau fără, cu părinți susținători sau care vă reneagă, cel mai important e să găsești persoana cu care să te înțelegi. Pe bune, nu doar în fața prietenilor. Orice conflict să vă apropie mai tare și să creeze legătura aceea pe care nu o poți lega cu nimeni altcineva. Nu contează că e din Vaslui sau din Barcelona, că lucrează la Mega sau la Microsoft, câți bani are, câtă școală, dacă voi vorbiți aceeași limbă și simțiți la fel. Restul se upgradează după propriul sistem de operare. Voi dați tonul! Nu jobul vostru, hainele voastre, familia, apartamentul sau întrebările rudelor. 

Găsiți-vă și apoi vă prindeți voi ce aveți de făcut!

hand