Cooltură

Norm de la Polul Nord

Raluca / January 16, 2016

Cine mă cunoaşte, ştie că am o pasiune nebună pentru ursuleţii polari. Motiv pentru care nu puteam să ratez animaţia “Norm de la Polul Nord” (“Norm of the North”).

Norm e un urs polar neobişnuit. Nu ştie să prindă foci, dar dansează foaaarte bine şi poate vorbi cu oamenii, calităţi cu ajutorul cărora reuşeşte să salveze Polul Nord de pe mâna unui mare afacerist corupt.

Dacă enervantul Mr. Greene vrea să se folosească de Polul Nord ca să vândă apartamente de lux în acest ţinut, Norm se foloseşte de Polul Nord pentru a-l salva. Ursul polar devine extrem de iubit de oamenii din New York, dar vă las pe voi să aflaţi cum a aterizat acolo. 

În călătoria lui, are parte de ajutoare extrem de simpatice, nişte lemingi cântăcioşi, buni căţărători, talentaţi la făcut masaj, la dezactivat camere video, sau care nu se turtesc niciodată, cu ajutorul cărora reuşeşte să-l scape de pe urma corupţilor şi pe bunicul său, cel de la care a împrumutat darul vorbirii.

În final, Norm se dovedeşte un bun rege pentru căminul său, pe care reuşeşte să-l protejeze şi să-l menţină unit. Norm e de fapt o lecţie veselă şi colorată despre familie, despre protejarea naturii şi despre lupta împotriva corupţiei.

Animaţia este regizată de Trevor Wall, acesta fiind debutul său regizoral. Din distribuţie fac parte Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Colm Meaney, Loretta Devine, Gabriel Iglesias, Michael McElhatton şi Bill Nighy.

În România, Norm de la polul nord este distribuit de RoImage2000.

 

Please follow and like us:
Tweet 7k