Nu mai vreau invitații la nunți

Hai că m-am enervat! Pe lângă mișeliile care se întâmplă acum în țară, noaptea, pe hoțește, mai am o maaare supărare. Faptul că mă caute foste prietene, colege sau verișoare să mă invite la nunta lor, când ele n-au mai dat un semn de viață de ani buni de zile.

Da, știu am fost prieteni apropiați la un moment dat, am râs, am plâns, ne-am distrat, însă de când te-ai combinat, n-ai mai zis O DATĂ hai cu mine în oraș să-l cunoști pe iubitul meu/ iubita mea. Hai cu noi la un concert/meci/o bere/ orice, să ne mai vedem și noi.

Mă chemi peste 3 ani direct la nuntă?

Mai urât e când persoana insistă cu cafeluțe, supe, ceaiuri, dar după nuntă nu mai dă nici măcar cu seen. Iar eu aflu doar pe Facebook că are 2 copii. După care mai povestim poate la botez sau divorț. Ups.

A venit o ploaie de invitații de nuntă peste mine și nu mai pot să le onorez. De principiu.

Prefer să investesc timp, bani și energie pentru cei care au rămas lângă mine când mi-a fost greu, pentru cele care după ce s-au mutat cu iubitul n-au uitat că exist și m-au mai inclus în activitățile lor, în weekend-uri sau vacanțe, nu doar la o bere, o dată pe an, ca să afle cu ce mă mai laud. Eu nu mă laud. Și oricum totul e scris pe Facebook. 😛

Prefer să fiu acolo pentru cei cu mai fac lucruri. Cu care mai ies la un film, concert, meci, excursie, grătar, protest. Iar acolo să aflu și eu cine e viitoarea nevastă/viitorul soț. Nu să-l cunosc abia la nuntă. Nu am de ce să merg la o nuntă unde nu cunosc doar un mire.

Mă rog, am și o scuză. Toată vara sunt plecată în Țara lui Andrei. Mă mut acolo fizic, deci mi-e imposibil să plec.

P.S.: Oricum, la nunta mea știu că n-o să veniți. Că o să fiți cu nepoții prin parc. 😛