Omnia dental, o clinică stomatologică aparte, cu înaltă specializare în parodontologie și implantologie

Una dintre cele mai mari frici ale oamenilor este să meargă la dentist. Pentru că, oricât de tare te-ar durea măseaua, parcă te doare și mai tare când știi că trebuie să te urci pe scaunul colorat al doctorului.

Nu și dacă nimerești un doctor care știe să se oprească atunci scoți și cel mai slab “au!” sau care știe să lucreze cu tine în așa fel încât să te duci cu drag și a doua oară. Eu m-am întâlnit cu o astfel de situație fericită la cabinetul OMNIA Dental (Bulevardul Mărășești nr.107, Sector 4 , București).

Pe lângă faptul că se află într-o casă minunată, cu un salon de așteptare mai mare și mai frumos ca sufrageria mea de acasă, cabinetul stomatologic se află la 5 minute pe jos de la Piața Unirii, într-o zonă foarte liniștită. Curățenia și dotările sunt la cel mai înalt nivel, iar domnul doctor Octavian Munteanu are la bază studii internaționale și experiență îndelungată în cabinete de lux din centrul Bucureștiului.

omnia dental 3

Ce mi-a plăcut este că pune preț pe două lucruri: dacă pacientul schițează și cea mai mică durere, se oprește și face anestezie sau schimbă tactica, astfel încât tu să nu simți nicio durere și faptul că are cele mai noi aparaturi și tehnologii, pentru a oferi pacienților săi tratamente de cea mai bună calitate. Eu mi-am făcut o revizie generală și știu că pentru anul viitor am ceva drumuri de făcut până la clinică, dar, sincer, abia aștept!

Am aflat că uneori nu trebuie să schimbi plombele sau să scoți o măsea dacă te doare foarte tare. Cauza poate fi una la care nu ne-am gândit aproape niciodată: forța cu care mușcăm poate să nu fie egal distribuită la nivelul dinților. De aceea este recomandat să facem o analiză de măsurare a forței, despre care am aflat că se face cu un singur aparat, numit T-Scan III, ce se regăsește în doar câteva clinici din București, printre care și OMNIA Dental.

Clinica este specializată pe parodontologie și implantologie, așa că, dacă aveți bunici sau părinți în vârstă, ajutați-i să-și păstreze dinții naturali cât mai mult! 🙂

omnia dental 1